Explosionbox

Publicerat:
Jag har gjort min första "explosionbox" blev ett bröllopskort och det enda som fattas nu är att brudparets namn skall stansan ut och fästas på två av flärparna. Ett roligt kort att göra och det kommer säkert bli fler sådana i bloggen.

Hemligheter

Publicerat:

Fick en beställning på två "hemlighetsaskar" hoppas tjejerna blev glada!!!

Grattis till förlovningen

Publicerat:

Frida 18 år

Publicerat:
Frida fyllde 18 år och jag gjorde en tetravikning till henne, min första sådana vikning men absolut inte den sista.

Grattis Oscar

Publicerat:
Veckans skissutmaning

Publicerat:


Veckans skissutmaning hos Fruarna Lilja resulterade i ett julkort i pastellfärger, älskar denna stämpel och färgerna passade bra ihop trots att dom inte var juliga.

Grattis Stefan

Publicerat:


En blomma och ett enkelt kort...Inflyttningspresent

Publicerat:


Fina vänner har flyttat in i sitt nya hus, här kommer en bild på deras inflyttningspresent. Pajform, skärbräda, köksredskap, servetter och en fin plåtburk bland annat, blir så fint med cellofan runt och jag hoppas dom kommer få mycket nytta av sakerna.

Beställningsaskar!

Publicerat:

Dom här två askarna har en jobbarkompis beställt efter att hon såg mina andra askar. Smidiga att göra och jag hoppas tjejerna som skall få dom blir glada. Pappret kommer från Inkido.

Challenge # 12 - Recycle

Publicerat:


Den här veckan är det återvinning som gäller i TOMIC  jag har valt att återanvända gammal gasbinda som jag hittade i en låda och som skulle gått till soporna annars, jag har fäst den uppe i hörnet runt receptet på ett underbart gott bröd som jag gav till min mamma tillsammans med en limpa jag bakat. Hoppas ni gillar kortet självblev jag förtjust i detta papper trots att jag tycker det är svårt att jobba med lila färger. En liten Tildastämpel med vattenkanna och snigeln fick också vara med.
Stämpeln kommer från Roxy stamps och har fått stickles runt sig, på snigeln och vattenkannan har jag tagit lite crackle accent.

Spillbitstag...

Publicerat:Sommarminnen

Publicerat:


En liten ask för sommarminnen skulle min arbetskompis döttrar ha med sig till skolan... Somriga färger och fjärilar, kan det bli mer sommar?
Askarna har jag vikt av cardstock som är 30x30, översidan som man dekorerar blir då 10x10...

Challenge # 11 ~ Monochromatic

Publicerat:


Detta julkort får vara med och tävla på TOMIC denna veckan!


Grattis i blått och vitt...

Publicerat:

Gult är inte fult!

Publicerat:


I min "lilla" box med spillpapper hittade jag lite gult papper och det belv en liten tag!
Nycklarna kommer från en Magnoliadies och dom har fått lite crackleaccent på sig, kantstansen jag användt kommer från Martha stewart.

Skissutmaning!

Publicerat:Denna veckan hade Fruarna Lilja en riktigt fin skiss som jag gav mig på att tolka, resultatet blev ett julkort med stämplar från Magnolia, papper från Maja design motivet målat med distresser. På stjärnan är det lite Crackle accent och stickles på vingarna, runt kanterna är det också stickles och insidan fick bli enkel.

Sommar är bröllop...

Publicerat:


...och av dom korten kan man fixa till en liten tavla, som den här på vänner som gift sig! Sedan kan man vara med och tävla, denna gången i Pysseltagens månadsutmaning där man skall inspireras av en musikvideo och passande nog så sjunger hon "I do" ett antal gånger och det passar ju bra till min lilla bröllopstavla!
Bokkort till bröllop...

Publicerat:


Jag fick en beställning på ett bröllopskort och det blev en av mina favoritvikningar som jag fixade till, ett bokkort, det fick gå i grönt och vitt, pappret kommer från Panduro och på bokstäverna blev det lite crackepaint.
Challenge # 10 ~ Masking several stamps at TOMIC

Publicerat:


Denna gången skulle man maska samman två eller flera stämplar, jag valde återigen att göra ett bidrag med mina favoritstämplar, den här gången fick söta Tilda bli rosa, lite stickles på vågorna och crackle paint på ankaret. Det fina papperet med hjärtan kommer från Maja design.

Kika in på TOMIC så kan du se alla andra fina bidrag!


Rosa kort med sjöjungfrutilda

Publicerat:

En blå tag!

Publicerat:

ännu en tag...

Publicerat:

Liten tag i rosa...

Publicerat:

Välkommen till världen

Publicerat:


Välkommen till världen lilla Simon!