Roligare än ett mail...

Publicerat:
Ett snöre runt en chokladkaka och detta lilla kort på till en vän eller kollega tror jag går hem mer än ett mail!

Till Hugo

Publicerat:Vi var på barnvälsignelse för lilla Hugo, självklart fick han ett litet kort, stämpeln kommer fårn Magnolia.

Hösthälsning!

Publicerat:

På jobbet finns en låda där jag säljer små tag´s och kort som jag gjort av mina spillbitar, nu har jag fyllt på med lite hösthälsningstag´s, fint att fästa på en gåbortpresent eller om man bara vill göra en vän glad...

Grattis Dan!!!

Publicerat:


En vän till oss fyllde år förra veckan, han fick en noblessask som jag hade pysslat ihop och ett litet annat paket oxå :)

Detta var min första Noblesseask men absolut inte den sista, lite pilligt att vika asken men resultatet blev ju bra, och hur goda är dom inte att äta då?

Grattis till Bebisen!

Publicerat:Grattis

Publicerat:
En tag till vännen som fyller år, härliga färger mönstrat papper från Maja designs "fika kollektion", pyntbär rosor och halvpärlor!

Challenge #14 - Make your own background

Publicerat:


En ny utmaning på Tomic bloggen... Jag valde att stämpla min bakgrund med Magnolias stämplar. Jag har målat mina stämplade motiv med Distresser, lite söta rosor, blad och hjrtbrads fick också vara med, textstämpeln kommer från Magnolia. Hoppas ni gillar kortet och sedan vill jag önska er en fin helg, var rädda om er!


Tack...

Publicerat:
En tag av spillbitar, blommor och stickles. Ett litet blad och ett hjärta fick pryda denna lilla skapelse.

Spillbitsdax igen....

Publicerat:


Har rensat i min "lilla" låda med spillbitar av papper igen... och vilket kul resultat det blev!!! En hel massa små tags och kort, här kommer en bild på en hög... om jag orkar fota alla så kommer det bilder på dom så ni kan se vad det blev av det papper som jag annars skulle slängt!