Underbara marintema!

Publicerat:


Hej!

Denna veckan tänkte jag vara med i MDUC och tävla, temat för denna veckan är "Bon voyage" och då detta är min favoritkollektion med Magnoliastämplar så bara måste jag ju vara med.Alla papper kommer från Maja design. Charms från ROX "hemliga paket", en riktig guldgruva för en charmsälskare som mig, man får en fin blandning av helt underbara små skapelser.
Biljetten kommer även den från ROX.HOppas ni får en bra start på veckan och att ni får en mysig valborgsmässoafton! Var rädda om er. Kramar Linda

Altrad papperspåse

Publicerat:


Denna lilla påse fyllde jag med godis till värdinnan på Påskfesten vi var bjuna på! Visst är det fina pappret från Inkido helt underbart.

Syskonkärlek

Publicerat:

Denna lilla present fick min syster av mig, det fina mönsterpappret kommer från Vivi Gade.

Litet blått grattis

Publicerat:
Underbara stämpel...

Publicerat:

Vissa stämplar fastnar man lite extra för och denna textstämpe från ROX är ständig med på mina alster, passar till det mesta och texten är ju alldedes underbar!

Grattispåse!

Publicerat:

GLAD PÅSK!!!

Publicerat:


Glad påsk önskar jag er, var rädda om er och tusen tack för era fina kommentarer!
Kram från mig till erKram till en vän...

Publicerat:


Jag visar uppett kort i härliga färger som jag gjorde till en vän som behövde lite uppmuntran. Jag har maskat ihop två stämplar från Magnolia, även snigeln kommer därifrån, biljetterna kommer från Rox precis som textstämplarna och charmsen. Hoppas ni gillar kortet.
Med detta jort är jag med i Aprils tävling hos Pysseltagen, man skulle huvudsakligen använda sig av färgera rosa, grönt och blått.