GOTT NYTT ÅR!!!

Publicerat:


Jag vill med detta som blir årets sista inlägg på denna blogg önska er ett riktigt gott nytt år fyllt med lycka massa pyssel och andra härligheter. Fira lugnt i kväll och njut av årets sista timmar! Varför inte ge värdparet för årets sista fest en liten flaska? Kram på er och tack för alla fina kommentarer och mail.
 
 
 
 
 

Måndagsdax

Publicerat:


Idag är det sista måndagen på detta år och jag hoppas ni vill följa mina små "måndags-tags" nästa år också. Idag ger jag er en julig uppsättning av små tags som passar fint på paketen.
 
 
 

Tänd ett ljus

Publicerat:


Hej! Missbrukar ni liksom jag värmeljus under december månad? Isåfall måste ni göra en liten söt tändsticksask som ni kan ha framme på bordet. Här kommer en ask som jag gjorde för ett tag sedan och dessa är även trevliga små gå-bort-presenter. Textstämpeln kommer från ROX.
 
 
 

Jag blev favorit!!!

Publicerat:


Hej finaste ni! När jag kikade in på en av dom norska bloggarna som jag brukar besöka nämligen Anonyme scrappere så såg jag att dom hade valt ut just mitt lilla alster som jag skickade in til en av deras uttmaningar till favorit under en vecka, dom väljer ut tre av alla bidrag som kommer in till tävlingarna som dom gillar lite extra förutom vinnaren. Detta är så kul och jag hoppas dom fortsätter med sina roliga utmaningar under kommande år och TACK för att ni valde mig och gillar det jag gör. Glada kramar från mig till er.
 
 
 
 

Gå-bort-flaska

Publicerat:


Hej på er! Mitt i julstöket här hemma så fick jag en vinflaska av grannen som hon ville att jag skulle pyssla till lite så hon kunde ge bort den som en trevlig julpresent. Det var lite annorlunda form på flaskan så jag gjorde en liten  "flask-tag" som passade och jag valde att använda färgerna brunt, beige och guld. Textstämpeln kommer från ROX liksom den fina fyrklövern.
 
 
Jag tänkte vara med i decemberutmaningen hos Pysseltagen där man skulle göra ett alster i färgerna Brunt-beige-vitt samt valfri färg som för mig blev guld!
Ha en superfin dag. Kram Linda
 
 

Krya på dig

Publicerat:


Hej på er! Hoppas ni haft ett mysigt julfirande och att ni njutit av god mat fint sällskap och skrattat mycket. Här har det blandats firande med pyssel och jobb så julen har varit riktigt bra. Nu går vi mot dom sista dagarna på detta år och jag hoppas ni följer med på nästa års pysselresa här på bloggen. Idag vill jag visa er ett litet "krya på dig kort".
 
 
Textstämplar från ROX papper fårn Maja design.
 
 

GOD JUL!!!

Publicerat:


Jag vill önska er alla där ute en riktigt god jul, passa på att njut av god mat, vänner och familj. Var rädda om er och hoppas ni får många pyssliga paket! KRAM från mig
 
 

Blått julkort

Publicerat:


Idag vill jag visa er det första julkortet som tillverkades i min julkortsverkstad i år, det blev ett blått kort med en för denna jul ny Magnoliasnögubbe. Samtliga textstämplar kommer fårn ROX, detta kortet kunde man se i Rox lilla "monter" då dom tillsammans med Pysseltagen hade lite julgalej i höstas.
 
 
 

Tomtekort

Publicerat:


Hej! Alla julkorten har gått iväg härifrån nu men alla har jag inte hunnit visa er så här kommer ett litet kort som passar fint när det är snö ute precis som i skakkortet och tomten snart knackar på... Papper från Maja design, dekorationscharm samt biljett från ROX och motivstämpel från Magnolia-mini snön har jag gjort med glitterflakes från Youdo.
 
 
 
 

Gåvopåse i juletid

Publicerat:


Hej på er! Tack för alla mina mail och kommentarer det värmer och gör det extra kul att driva denna lilla blogg. Idag så visar jag er en liten påse som jag pysslat till lite. Motivstämpeln och hjärtdies från Magnolia, stjärnstans från Martha stewart mönsterpapper kommer fårn Maja design och övriga dekorationer från ROX. ha en fin dag kram Linda
 
 

Ännu en måndag..

Publicerat:


Hej! Ja då var det måndag igen och dags för en liten tag... Denna gången blir det en liten "Krya-på-dig"-tag som ni får se, hoppas dessa små skapelser kan inspirera er till att dyka ner i er spillbitslåda och hitta lite spännande pappersbitar att skapa med. Kram på er och ha en bra vecka.
 
 
 

Grattiskort

Publicerat:


Hej! Idag tänkte jag visa er ett litet grattiskort som jag knåpade ihop för ett tag sedan. En enkel design men det ser ändå ganska arbetat ut. Textstämpeln kommer från Rox och är väldigt användbar. Ha en fin dag. Kram.
 
 
 
 
 
 

Sankta Lucia

Publicerat:


Hej! Idag är det ju den 13:e december och jag hoppas ni får njuta av luciasång, lussekatter, glögg och alldeles för många pepparkakor och skumtomtar. Jag visar er en liten tag som jag gjort och den passar utmärkt att ha på bloggen just idag. Motivstämplarna kommer fårn magnolia, den superfina textstämpeln är från Rox och jag har piffat till tagen med lite snö från min snöpenna. Ha en fin dag nu, Kram.
 
 

Inbjudningskort

Publicerat:


Hej! Visst är det lite speciellt att få ett brev med ett kort i som är lite extra pyntat eller där det finns en tanke bakom istället för alla hälsningar, inbjudningar och andra saker som man får via sms nuförtiden. Helgen som var så hade vi en liten glöggbjudning hos oss och till den så skickade jag ut några enkla små inbjudningskort. Texten skrev jag ut på vanligt skrivarpapper men nästa gång så skall jag nog använda ett lite tjockare papper. Ett rött cardstock fick agera bakgrundspapper och sedan dekorerade jag ganska så enkelt med platta blommor, pärlor och en liten textrulle. Visst blev det en trevlig inbjudan?
 
 

Litet skakkort

Publicerat:


Hej på er!
Idag tänkte jag visa er ett litet skakkort jag har gjort i storleken 10X10 cm. Jag har fyllt min lilla skakruta med glitterflakes från You do. Motivet är från MiniMagnolia och jag har färglagt det med distresser. Den söta metallcharmen och biljetter kommer fårn Rox. Ha en fin dag kram Linda
 
 
 

Måndag igen...

Publicerat:


Hej på er! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft, glöggfest, pysselträff och julbord har jag fyllt min med. Vi startar denna veckan med en liten måndagstag precis som vi gjort sedan ett par måndagar tillbaka. Önskar er en fin vecka, var rädda om er. Kram L
 
 
 

Måndagstag på onsdagen...

Publicerat:


Hej! Ja så kan det bli när man är i stora staden och roar sig istället för att vara hemma och pyssla och om man råkar trycka på fel knapp när man skall tidsinställa sitt inlägg ;) Men bättre sent än aldrig som man säger så här kommer måndagens lilla tag...
Textstämpeln kommer från ROX och om jag inte minns helt fel så kommer min lilla mönsterpappersbit från Inkido. Ha en fin kväll, Kram Linda

Till värmeljusen

Publicerat:


Hej! Söndag och första advent, då borde jag kanske posta ett juligt inlägg här men istället så väljer jag att visa er ett chipsrör som jag har gjort om till värmeljusförvaring. Släng inte några förpackningar som ni har i lagom storlek utan pyssla till dom istället och ge dom nya användningsområden. Hoppas ni får en fin avslutning på helgen och att ni är rädda om er. Kram Linda