Sötaste stämpeln!

Publicerat:


Jag bara älskar den här textstämpeln från Rox stamps, hur söt är den inte? Gjorde en liten tag av spillbitar från min låda. Blev lite våriga färger, pärlswirl från min paperpen och rosor i ljusgrönt. Hoppas ni fått en lika bra start på veckan som jag haft. Kram på er





Ett rör med chips...

Publicerat:




...eller kanske något som är perfekt att altra? Detta rör fick bli förvaring av värmeljus och skall hamna hos min mamma som snart skall flytta och kan behöva lite ny förvaring.
 


Valde ett fint papper från Maja design som är så fint i sig att jag valde att inte dekorera röret så mycket i övrigt.



Denna charm tror jag kommer från Rox stamps, blommor och blad från Youdo.






Visst blev det skillnad på röret? Just nu är jag inne i en period där korten lagts åt sidan och jag gärna altrar saker istället, hoppas ni gillar mina bilder och att detta kan ge er inspiration till att pyssla till era saker ni hittar där hemma. Som ni ser så går det inte åt så mycket material till en sådan här sak utan det enkla blir det vackra. Ha en fin söndag allihop och var rädda om er!

Kram L

Altrad plastburk

Publicerat:


När vi hade lite folk hemma innan jul så bjöd jag på räksmörgås och sparade sedan plastburken som räkorna låg i, tänkte att den kan man säkert ha till något bra... Idag har den blivit altrad i ljust blå och gula färger. Mönsterpappret kommer från Inkido, stämpeln från Rox stamps precis som den söta lilla charmen. Blommor från Youdo och lite rosor. Stansarna till både den tag som hänger på sidan av burken och rosrankan på översidan kommer från Magnolia. Hoppas ni gillar min lilla burk som skall fyllas med smaskiga kakor och hamna hos en vän. Inte lätt att fota något som är genomskinligt...






Aftereightautomat

Publicerat:


Jag har altrat en aftereightask så att den blev som en automat, denna skall jag ge bort till en vän efter träningen ikväll som lite fredagsmys. Det fina pappret är från Maja design, blommor från Youdo sprayade med glimmermist, rosor från egna gömmor och lite halvpärlor. Spets på kanten och pärlswirl som jag gjort med min paper pen. Hoppas ni får en mysig kväll och en kanonfin start på helgen. var rädda om er, kram L







Ovalt kort...

Publicerat:


Veckans utmaning på TOMIC var att göra ett ovalt kort med någon form av embossing på, jag valde att göra ett i lite lugnare färger, embossade ett cardstock och toge ett mönsterpapper från Magnolia till. Blommor från You Do, stickles stardust och lite halvpärlor tillsammans med den söta Mgnoliastämpeln.







Blågult Magnoliakort

Publicerat:


Igår kväll så knåpade jag ihop detta lilla kort, valde att följa en skiss på TOMIC där man även skulle använda någon form av typ på sitt kort och sen på härliga MDUC där man skulle göra ett kort i sitt lands flaggas färger. Valde en av dom nya stämplarna jag fick hem förra veckan och lite spets och blommor från mina gömmor. Gult är en färg som jag använder ganskaså sällan men det kanske får bli ändring på det. Hoppas ni har fått en bra start på veckan och att ni tar er pysseltid för det är ni värda. Tack för era fina kommentarer och mail! Kram L







Bokkort i rosa färger!

Publicerat:


En arbetskamrat har beställt detta bokkortet till ett dop för lilla Ida, jag valde att göra det i ljust rosa färger och med ett mönsterark från Maja design som gör kortet lite tuffare. En Liten nallecharm, blommor en hjärtpin och hjärtbrads får också pryda kortet. Stämpeln på framsidan kommer från Inkido och stämpeln med versen på insidan är från Rox stamps. Hoppas ni gillar kortet och att det kan inspirera er till att skapa kort i våriga färger.










Istället för en blomma...

Publicerat:


Jag har altrat en trekantig tändsticksask och dekorerat ett ljus med samma fina papper från Inkido. Staketdies från Magnolia och charm från Rox stamps. Dom söta fjärilarna är från en Martha stewart punch. Härligt rosa färger och med lite cellofan runt kommer deta bli perfekt att ge bort istället för en blomma...








Lycka till med nya hemmet...

Publicerat:


Att flytta är kul, eller iallafall när man kommit till det nya stället och får packa upp och börja pynta. Till vänner som flyttat har jag gjort detta lilla kort.




Krya på dig!

Publicerat:





Hittade denna stämpel i min pärm och knåpade ihop ett litet kort, stämpeln kommer från Vilda stamps och pappret från Maja design, den söta nyckeln kommer fån Rox stamps. Jag sprayade Glimmer mist över hela kortet så det böjde sig lite men det gav ju ett fint skimmer och blev lagom glittrigt!

Hembakat bara för dig...

Publicerat:


Här kommer två små söta tags att fästa runt en påse med hembakat som du kanske vill ge bort. Stämpeln kommer från Rox stamps!






Välkommen lilla Hugo

Publicerat:


Min syster beställde ett kort av mig, denna gången till lilla Hugo som kom till världen på juldagen. När Hugo var i magen så kallade hans föräldrar honom för Apan... så vad passar inte bättre än en liten apa på kortet... Stämpel samt mönsterpaper från Magnolia. Charm från Rox stamps. Ha en fin kväll.






Tack för hjälpen!

Publicerat:


Har gjort en flasktag. Denna kan man hänga runt halsen på en flaska och tacka för hjälpen på ett trevligt sätt. Fågeln och duren kommer från en Tim Holtz dies, mönsterpapper från Maja design! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft, och att ni får en pysslig kommande vecka! Mallen till tagen kommer från Scrapboxing, jag träffade på tjejerna på mässan i Karlstad i höstas och gillar deras koncept.






Ett rosa utmaningskort!!!

Publicerat:


Denna veckas umaning hos TOMIC är: "Monochromatic pink + bow". Jag valde ett av motiven jag fick hem i veckan och detta kommer nog även det att bli en favorit för mig då det passar till en hel massa olika små projekt, kanske inte det roligaste och smidigaste motivet att måla men resultatet blev ganskaså bra ändå tycker jag. Insidan blev enkel i rosa och vitt, hittade en bortglömd hörnpunch i min låda som fick komma till användning. Mönsterpapper och pyntbär från Magnolia precis som stämpeln och staketdiesen. Hoppas ni gillar kortet och att ni fått en härlig start på helgen.







Nytt motiv

Publicerat:


Gjorde ett kort med en av dom nya stämplarna som jag köpte, visst är hon söt med sin kanin. Det finns nog en chans att detta motiv kommer dyka upp ofta för jag gillar det verkligen. Använde lite gula blommor och dekorationspärlor något jag sällan gör men tycker det passade bra ihop med det ljusblåa. Önskar er en fin och pysslig helg. Kram L






Denna handgjord av stämpel finns att beställa på ROX stamps!

Fina isprinsessa

Publicerat:


Jag beställde hem fyra nya stämplar och häromdagen så damp dom ner i brevlådan. Jag gjorde ett kort i turkosa nyanser med en av stämplarna. Mitt akvarellpapper som jag brukar använda var slut men jag hittade ett annat här hemma men det var lite tjockare än mitt vanliga så färgerna betedde sig lite annorlunda och det var svårare att måla men bilden blev söt ändå tycker jag. Insidan blev ganska enkel och jag hoppas ni gillar kortet och att det inspirerar er! Tack för era fina mail och kommentarer. Var rädda om er. Kram L







Enkelt kort i blått och grönt

Publicerat:




Julens blomma möter vårens...

Publicerat:


Igår när jag var i blomsteraffären och skulle betala så sa den trevliga expediten att dom bjöd på an amaryllis, jag tänkte först att julen är ju faktist över men sen tog dom pyssliga tankarna över och det fick följa med en liten rackare hem iallafall. Jag har sett att dom trivs upp och ner så att jag fäste ett snöre runt den och två trästjärnor och sedan hamnade den på köksväggen.  ser inte allt för tokigt ut och till nästa år så kan ni räkna med en vit hängande skönhet i köket.




Anledningen till att jag åkte till blomsteraffären var att jag var sugen på lite vita tulpaner och det hittade jag men även denna lilla blåa (såsmåningom) söting fick följa med hem, planterade lökarna i lite grus i en glasvas och sedan lite grovt snöre om. Mina vita rosor fick lämna plats åt tulpanerna på köksbordet men var för fina för att hamna i komposten så avklippta och bladlösa gör dom den lilla blåa sällskap på vårt soffbord tillsammans med mitt favoritljus.



Rosa presentpåse

Publicerat:









En väldigt rosa påse att fylla med något fint som en gåbortpresent.

Älskade hjärtan...

Publicerat:





Dom här finingarna finner man på väggarna hemma hos oss!

Välkommen lilla Emil!!!

Publicerat:


Lite seg efter nattjobb men fick en fin överaskning när jag vaknade och hade fått den stora äran att bli dagens blogg hos finaste vardaxlyx som är en lätt beroendeframkallande och mycket inspirerande blogg från en underbar tjej med stort hjärta från samma stad som jag! TACK!!!

Lite pyssel en dag som denna, kompisarna fick en liten Emil för ett tag sedan och detta lilla kort får dom tillsammans med paketen.





Ännu en presentpåse

Publicerat:


Här kommer en hel massa bilder på ännu en presentpåse som jag dekorerat, motivet kommer från Magnolias senaste kollektion och jag har målat med distresser.
Charm från ROX stamps, blommor och mönsterpapper från Maja design. Gjorde även en liten Tag till som man kan skriva en liten hälsning på. Denna påse är med och tävlar i veckans utmaning hos MDUC.







Enkelt i rosa toner...

Publicerat:







Två enkla kort 10X10cm, dekorerade med blommor från mina gömmor...

Jag hjärta Murgröna!

Publicerat:


Dessa tre underbara gröningar finns hos oss, älskar dom trots att dom blir lite bångstyriga ibland...




Rosa regnkort...

Publicerat:








Kände at det var alldeles för längesedan som jag gjorde ett rosa kort... men igår blev det ett med den söta Magnolistämpeln och ett fint papper från Inkido.

En hög med små kort...

Publicerat:


Igår kväll satt jag och pysslade ihop en hel hög med små kort 10X10 cm, grävde i spillbitslådan och hittade lite passande papper. Samtliga kort utan text för engångs skull och dom kommer hamna i min lilla kortlåda på jobbet och förhopningsis så vill mina kollegor köpa något litet kort att ge bort... Kommer lägga ut fler bilder på dom små korten men nu får ni hålla till godo med bilder på hela högen. Ha en fin dag i det fina vädret. Själv påbörjar jag min jobbhelg i eftermiddag fyra pass på tre dygn... så det blir inte mycket pysseltid i helgen!



Pysslad tavla

Publicerat:


Jag har pysslat till en liten tavla till vår hall. Skrev ut en bild från datorn och satte i en Ribba ram från Ikea och sedan dekorerade jag med lite blommor, pärlor och en stämpel. Tavlan får stå på en tavellist tillsammans med en fin skylt köpt på Iems och två ljuslyktor som kommer från Serholt.






Minicupcakes

Publicerat:


Igår kväll så bakade jag några minicupcakes med chokladsmak och chokladfrosting, kanske lite för chokladiga för min smak men hoppas sambons jobbarkompisar gillar dom... Lite knäckigt strössel fick pryda dom små härligheterna och det fina lilla fatet kommer från EKO och inhandlades förra veckan tillsammans med ett likadant stort fat.



Lila Grattistag...

Publicerat:


Hittade en gammal Magnoliastämpel och knåpade ihop en grattistag, papper från Maja design, charm från ROX stamps och grattisstämpel från ett stämpelark jag köpte på Hildas rum. Dom lila pyntbären köpte jag på magnolias butik i Borås när vi var där på Open day i höstas. Ha en fin dag!






Gratulationskort i bruna toner...

Publicerat:


Jag har gjort ett runt stafflikort med en av dom fina julstämplarna jag skaffade förra året, den passar fint till födelsedagskort och jag gillar stmplar som passar till olika tillfällen det gör dom så mycket mer användbara. Detta kort går i bruna toner och jag valde att klippa ut stämpeln och fästa den med 3d-kuddar på kortet.







Tävlingsdax

Publicerat:


Veckans umaning på TOMIC var en sketch och det var blå, vit och glitter på kortet som gällde, valde en av dom nya stämplarna, ett lite trixigt motiv att måla men visst blev det ett gulligt kort? Papper från Maja design och båda stämplarna kommer från Magnolias senaste kollektion.






Beställningskort

Publicerat:


Jag fick en beställning på ett kort av min syster, det skulle vara till en nyfödd liten kille men i neutrala färger och inget blått... Jag gillar när folk som beställer kort har några önskemål det gör att man får tänka till lite och ger utmaningar. Detta kort valde jag att göra i grönt, vitt och beige. Stämpeln kommer från Magnolia och är målad med distresser. Ett favoritpapper från Maja design och en söt nallecharm från Rox stamp fick vara med.




Stickles på vingarna för lite lagom skimmer



Denna stämpel kommer från Rox stamps och passade så fint till kortet.


Över bokstäverna på tagen så blev det ett lager glossyaccent för att det skulle hålla lite bättre.



Hoppas ni gillar kortet och att ni fått en lika bra start på det nya året som jag haft, var rädda om er. Kram L