Mådagstag

Publicerat:


Hej hej!!! Har ni haft en fin helg? Hoppas ni haft det lika bra som jag har haft det på pysselträffen jag varit på, härliga människor, massa skratt, god mat och pyssel kan det bli bättre? Nu är det dags för en ny vecka och jag kickar igång den med massa energi och en liten rosa vänskapstag...
 

En liten ask...

Publicerat:


Hej hej! Är ni lika laddade som jag inför helgen som kommer? Jag skall på en stor träff massa mil hemifrån och umgås med ett helg gäng som är lika pysseltokiga som jag hela helgen, jag ser fram mot massa skratt, nya bekantskaper och härliga pysselstunder. Önskar er en lika trevlig helg som jag tänker ha och vem vet vi kanske ses på träffen... var rädda om er!
 
 
 

Vårkänslor

Publicerat:


Hej på er! Hoppas ni har det fint och att ni liksom jag börjar få riktiga vårkänslor. Jag tänkte visa er ett grönt vårigt kort som jag gjorde på en scrapträff för ett tag sedan. Papper från Maja designs serie Crea diem, motivstämpel från Magnolia och sedan underbar textstämpel, biljett och charm från ROX. Ha en fin dag och var rädda om er. Kram
 
 

Måndagstag

Publicerat:


Hej på er! Då var det måndag igen i almanackan och det är dags att visa upp en liten tag här i bloggen. Valet föll på en blå liten tag med hjärtdies och stämpelmotiv från Magnolia. Jag önskar er en fin start på veckan själv så ser jag mest fram mot helgens stora träff som jag skall besöka. Dt är ROX och Pysseltagen som anordnar den och vi blir ett härligt gäng som i tre dagar skall pyssla och ha kul, vi kanske se där?
 

Grattispåse

Publicerat:


Hej hej!
Är allt lika bra hos er som jag har det här? Så skönt att våren äntligen är på gång och man kan njuta av solen och den härliga luften. Jag tänkte visa er en påse som jag bloggade om hos Kristinas för ett tag sedan det blev även en liten ask av spillbitarna från det fina pappret. Allt material hittar ni på Kristinas scrapbooking och kika gärna in i bloggen där för att se vad jag och dom andra duktiga tjejerna i designteamet visar upp.
 

Blå choklad...

Publicerat:


Hej på er!
Idag vill jag via er en chokladkaka som jag klädde in i ett kort. Mönsterpapper från Maja design, textstämplar från ROX precis som dom underbara charmsen.
 

Måndagstag....

Publicerat:


Jaha då var det måndag igen och dags att sparka igång ännu en vecka! Vi tar och firar denna måndag med en liten tag med en underbart fin stämpel från ROX på... Prickigt mönsterpapper från Panduro... Ha en fin vecka och var rädda om er. Kram L
 

Krya på dig

Publicerat:


Krya på dig om du känner dig lite krasslig säger jag med detta lilla kort idag. Stämplar från ROX mönsterpapper från Maja design och ett lite blandat innehåll...
 
 
 

Till Lillebror

Publicerat:


Hej på er! För ett tag sedan så var jag på scrap-mara i Nässjö och då fanns det en utmaning med en bingobricka som man skulle följa och ett av mina bidrag till den utmaningen blev detta lilla kort som jag tänkte visa er idag. Mina favoritfärger att skapa i är ju pastellfärger och den blåa nyansen kommer högt upp på listan... Här ser ni ett motiv från Magnolia färglagt med distresser, mönsterpapper från Maja design och alfabet från Tim Holst. Den underbart fina texten kommer från ROX stämpelsortiment.
 

En ny vecka....

Publicerat:


...igen, oj vad tiden går fort och vad lite man tycker att man hinner med men nu är det ännu en måndag i almanackan och här på bloggen visar jag er en lekfull enkel liten tag utan dekorationer som små barn kan pilla i sig.... Då det bara var en pytteliten bit kvar av detta mönsterpapper så vet jag inte vart det kommer ifrån så om någon vet det får ni gärna lämna en kommentar för det är ett härligt papper... Alfabetet heter Typeset och det är självaste Tim Holtz som har skapat det och det är ett av mina favoritalfabet att använda på kort då bokstäverna blir alldeles lagom stora. Ha en fin dag nu! Kram
 
 

Till en tjej...

Publicerat:


Idag vill jag visa er ett rosa tjejigt kort som jag gjorde på beställning för ett tag sedan. Dom söta burkarna och grattisstämpeln kommer från ROX, mönsterpapper från Magnolia. Tycker det kan vara kul att göra lite sådana här annorlunda kort ibland och dom är alltid tacksamma att ge bort.
 
 
Med denna lilla skapelse så vill jag önska er en fin helg. Kram
 
 

Harry potter...

Publicerat:


Jag hittade denna söta stämpel från Magnolia med en liten "Harry-potter-Tilda", visst är den gullig? Här har jag gjort ett gratulationskort i blått, dekorerat med biljetter och annat härligt från ROX. Mönsterpapper från Maja design. Alla dekorationer kommer från ROX förutom den stora vita blomman som jag handlat i Magnoliabutiken i Borås.
 

Annandag påsk

Publicerat:


Då var det sista dagen i påskhelgen och många av er som jobbar vanliga kontorstider kanske är lediga även idag och sitter vid era pysselbord istället, hoppas ni haft en fin påskhelg och att ni ätit mycket godis och ägg!!! Här i bloggen visar jag er en liten tag med påsktema och det blir nog det sista påskalstret för i år här... och se upp för idag är det stora-lurar-dagen...!