Ännu en tändsticksask

Publicerat:


Hej hej!
På måndag söndag är det en ny månad igen, fasen vad tiden går fort... redan september! Jag tänkte bjuda er på en liten tändsticksask idag och önska er en fin helg.
 
 
 
 

Till en bonde?

Publicerat:


Hej på er!
Hoppas ni har det bra ute i världen, här är det full fart på det mesta och idag bloggar jag precis som övriga onsdagar hos Kristinas scrapbooking. Idag kan ni se denna lilla härliga påse och för en materiallista så kan ni kika in i den bloggen och kanske inspireras av vad mina DT-kollegor bjuder på övriga dagar i veckan. Kram på er
 
 
 
 

Grattistag i rosa

Publicerat:


Hej hej!
Nu sparkar vi igång årets sista augustivecka med en liten rosa tag med den fina grattisdiesen från ROX. Mönsterapper från Maja design. Önskar er en fin vecka.
 
 
 
 

Fredagschoklad

Publicerat:


Hej hej!
Idag tänkte jag bjuda er på en chokladkaka som jag har pysslat till lite, och vem vill inte ha lite choklad till fredagsmyset? Textstämpeln kommer från ROX.
 
 
 
 
 
 
 
 

Till Caspian

Publicerat:


Hej på er!
Idag blir det färgglatt här i bloggen i form av en presentpåse jag gjort till en vän som fått en liten Caspian. Mönsterpapper från Snips And Snails och visst är det härligt?
 
 
 
 

Hembakat

Publicerat:


Hej hej!
Visst är det kul att baka? Och kan man då kombinera det med att pyssla lite med papper så blir det ju en oslagbar kombination och om man sedan kan ge bort det man skapat till en vän så måste ju lyckan bli total eller hur? Dagens tag är precis en sådan här skapelse och visst blev det en fin present?
 
 
 
 
 
 

Grattis till nya hemmet

Publicerat:


Hej!
En av mina DT-kollegor hos Kristinas scrapbooking  har köpt sitt drömhus och flyttat dit med hela härliga familjen och jag överaskade henne med ett litet pastelligt kort mitt i flyttkaoset. Papper från Maja design och motivstämpel från Magnolia.
 
 
 
 

Grattis Sara

Publicerat:


Hej hej!
Idag vill jag via er ett kort jag gjorde till min mans kusin Sara som fyllde 17 för ett tag sedan. Och är man 17 så står presentkort ofta högst upp på listan över saker man önskar sig och sedan lite choklad tillsammans med det så blir födelsedagen helt perfekt ;)
 
Mönsterpapper från Reprint och en söt Grattisstämpel från ROXstamps.
 

Kärleksfull måndag

Publicerat:


Hej på er där ute!
I helgen har vi varit på bröllop hos våra fina vänner som sa ja till varandra i kyrkan och sedan bjöd till en supertrevlig fest. Jag tänkte att jag skall bjuda er på en tag i kärlekens tecken idag så njut av denna lilla röda skapelse och sprid lite kärlek i vardagen. Kram på er
 
Mönsterpapper från Maja design och textstämpeln är gammal och kommer från min lilla samling kommer dock inte ihåg vad det är för märke på den, någon som vet?
 

Gult babykort

Publicerat:


Hej på er finaste!
Idag vill jag visa er ett kort som hamnat i min bra-att-ha-låda här hemma, ett litet babykort med en fin motivstämpel från Magnolia som jag har färglagt med mina distresser. Gult är en färg jag sällan jobbar med men när jag hittade dom fina papprena från Maja designs Vintage spring-kollektion så var jag ju bara tvungen att göra en gul liten skapelse.
 
 
Önskar er en fin helg, var rädda om er! Kram
 
 

Tändsticksask

Publicerat:


Hej hej!
Tändsticksaskar är riktigt kul att dekorera tycker jag, dom är snabba och smidiga att ha och göra med och man kan använda sina små spillbitar av papper och det blir jättefina små gåvor att ge bort.
 
 
 

Redan Augusti?

Publicerat:


Första måndagen i Augusti firar vi med en liten söt tag med en av mina nyaste textstämplar från rox. Gräset har jag stansat ut med en die från Magnolia, visst blev det en somrig och fin liten tag att fästa på ett paket? Ha en fin start på veckan. Kram
 
 
 
 
 

Blå toner

Publicerat:


Hej hej!
Full fart mot helgen, själv skall jag fylla min med jobb men jag önskar er en finfin helg med massa trevligheter. Hoppas ni får lite tid till pyssel också och kanske kan ni inspireras av mitt lilla kort jag vill visa er idag. Ett ganska så somrigt kort i blå toner, textstämpel från ROX stamps och fina favoritpapper från Maja design.