Årets sista måndag...

Publicerat:


Vi välkomnar årets sista måndag här på bloggen... och firar med årets sista Måndagstag, vilket betyder att jag visat er tags här på bloggen i 52 måndagar i sträck :) och vi fortsätter väl nästa år också för det är ju en trevlig tradition. Hoppas att ni får ett fint avslut på detta år och ett ännu bättre start på 2014 som jag tror kommer bli ett helt fantastiskt år, eller vad säger ni?
 
Textstämpel och charm från bästa ROX. Kramar på er från mig
 
 
 

Skridskokort

Publicerat:


Hej hej!
Har ni fått någon snö i jul? Här lyser den med sin frånvaro och skridskorna får nog stanna i garderoben i år ser det ut som men ett litet skridskokort vill jag bjuda er på iaf. Papper från Maja design och en fin stämpel från Magnolia. Texterna är en dies från Rox stamps. Ha en fin dag nu kram kram.
 
 
 
 

Julfirande

Publicerat:


Hej mitt i julfirandet!
Idag är det juldagen och hos många av er är firandet säkert fortfarande igång, många som skall hälsas på och mycket gott som det skall smaskas på... Hoppas ni hinner njuta av er lediga tid ni som är lediga och till alla er som precis som jag jobbar hela julen så kommer det ju som tur är fler jular som vi kan fira.
Idag visar jag er ett litet julkort med en stämpel från Magnolia på, mönsterpapper från Magnolia och Maja design och texter från Rox. Ha en underbar dag. Kram L
 
 
 

GOD JUL

Publicerat:


Idag är det självaste dan före dan och då den infaller på en Måndag som är tag-dag här i bloggen så tänkte jag visa er dom små tagsen som jag fäst på mina små julklappar som jag skall ge till mina kollegor i mon kväll när vi jobbar. Hoppas att ni får en underbar jul vart ni än befinner er och hur ni än väljer att fira, några får säkert precis som jag jobba julaftonskväll och till er skänker vi en extra tanke.
Var rädda om er. GOD JUL KRAM från mig till er alla och tack för att ni tittar in här.
 
 
Blått mönsterpapper från Maja design, brunt mönsterpapper från BoBunny och det röda pappret kommer från Magnolia, textstämpeln kommer från Bildmålarna.
 
 
 
 
 

Juletider

Publicerat:


Hej hej!
Nu hoppas jag ni har skickat alla julkorten för i år... Jag tänkte visa ännu ett av mina julkort jag gjort med ett sött stämpelmotiv från Magnolia på. Biljettstämpeln samt textstämpeln på insidan av kortet kommer från ROX och jag tror pappret kommer från Reprint men är inte säker ;) Ha en superfin helg nu. Kram på er
 
 
 
 

Pepparkaksfrossa...

Publicerat:


Hej hej finaste ni!
Hur går det med julbaket? Ligger ni i fas eller är TO-DO´listan alldeles för lång? Idag visar jag er ett litet tips på en smidig present att ge bort, man kan ju fylla den med godis eller andra smaskiga saker man jag valde pepparkakor i min lilla påse. Jag har dekorerat den med ett motiv från Magnolia och en biljettstämpel från ROX.
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis på måndagen...

Publicerat:


Hej hej!
Nu närmar vi oss jul och en tag i juliga färger skulle sitta fint, men jag tänkte bjuda er på en härlig liten skapelse i pastellgrönt istället. Diesen jag använt kommer från ROX och mönsterpappret från Pion design. Ha en superbra start på veckan. Kram på er
 
 
 
 
 
 

En liten ask

Publicerat:


Hej hej!
Tänder ni några juleljus? Här hemma så eldas det upp en hel del och visst är det mysigt med alla ljus... Och visst är det roligare att tända dom om man får ta en sticka från en fin ask? Idag bjuder jag er på en enkelt dekorerad tändsticksask med mönsterpapper från Reprint och en dies från ROX. ha en fin dag och glöm inte att äta många lussekatter och pepparkakor. Kram Linda
 
 
 
 

En liten burk

Publicerat:


Hej på er!
Idag vill jag visa er en liten chipsburk som jag har gjort om. Jag tänkte fylla den med godis och ge bort till grannen som kan behöva en liten sockerkick i julstöket... Den fina biljetten kommer från ROX.
 
 

Grattis till en tekniker?

Publicerat:


Hej hej!
Vi startar igång denna veckan med en liten tag i annat än jul-tema. Dagens tag får gå i bruna toner och prydas av kugghjul och en grattisstämpel från ROX. Ha en fin start på veckan nu och hoppas att julpysslet går finfint även hos er. Kram L
 
 
 
 

Det lilla ljus jag har...

Publicerat:


Hej hej!
jag har med hjälp av en julstämpel från ROX, lite pynt, en servett och värmefön piffat till ett litet blockljus. Ett kul och smidigt sätt att få fina ljus på och det blir en riktigt trevlig present att ge bort också.
 
 
När jag ändå hade min vattenfasta stämpeldyna och stämpeln redo så fick några enkla enfärgade servetter sig en omgång också, och visst kan det bli snyggt med matchande ljus och servetter på julbordet?
 
 
Ha en superbra dag! Kram Linda
 
 
 

Luciaövning...

Publicerat:


Hej hej!
Hur går det med övningen av Luciasånger? Snart är det dags att sätta ihop ett tåg och lussa lite och har ni inte lust att sjunga på riktigt så går det ju bra att göra precis som jag och pyssla ett litet tåg istället... Jag har gjort ett kort med bok-vikning och använt mönsterpapper från Maja design tillsammans med motivstämplar från Magnolia. Textstämpeln på insidan kommer från ROXstamps.
 
 
 
 
 

Julfärger till en vän

Publicerat:


Hej!
Jag hade ingen bra tag med julmotiv i min lilla mapp, hade tänkt bjuda er på en sådan idag när vi går in i julmånaden men jag hittade en i julfärger i alla fall och den passar ju finfint den också. Mönsterpapper från Maja design. Ha en fin start på veckan, Kram Linda.