Ledtrådskort till Lillebror

Publicerat:


Hej! För ett tag sedan så fyllde min bror år och han fick biljetter till After  Dark av oss men istället för att ge honom biljetterna direkt så hade jag gjort ett kort med ledtrådar i till honom. Han lyckades tillslut att lista ut vad det var vi skulle hitta på och förra helgen var vi i göteborg på en riktigt trevlig upplevelse med hotell, god mat och galet bra show. Här kommer lite bilder på kortet jag gav honom.
 
 

Måndagsinlägg...

Publicerat:


Måndag vecka nio betyder årets nionde måndagstag i bloggen, en trevlig tradition som jag hoppas att ni gillar. Dagens lilla skapelse är en söt rosa tag med stämpel från Magnolia. Önskar er en fin start på veckan, Kram L
 
 

Tändsticksask

Publicerat:


Idag får ni se en tändsticksask som jag har piffat till lite, stämpeln kommer från ROX och pappret från min lilla spillbitslåda..
 
 

Krya på dig

Publicerat:


Hej hej!
Idag vill jag visa er ett litet krya-på-dig-kort jag gjort. Formen på kortet blev väldigt passande och det var kul att dekorera tycker jag. Textstämpeln, charmsen, blommorna och dom små flaskorna kommer från ROX och doktorstämpeln minns jag inte vart den kommer fårn men när jag kommer på det så skall jag skriva ut det ;) Plåstren har jag gjort av vanligt cardstock. Hoppas i gillar mitt lilla kort, Kram på er
 
 

Underbara måndag...

Publicerat:


Det bästa med måndagar måste väl vara att det bjuds på en ny tag i bloggen ;) eller.... Idag blir det en liten skapelse i gula och rosa toner som sparkar igång bloggveckan som kommer bjuda på flera pyssliga inlägg. Stämpeln kommer fårn ROX stamps.
 
 
 
 
 

Gåvopåsar

Publicerat:


Hej igen!!!
Idag vill jag visa er två påsar jag fick beställning på för ett tag sedan. Dom skule vara till ett syskonpar och färgerna fick gärna vara lila och rosa och så lika varandra som möjligt enligt beställaren. Jag valde mönsterpapper från Magnolia tillsammans med den fina textstämpeln från ROX-stamps. Visst blev dom härligt tjejiga?
 
 
 

Namnskylt

Publicerat:


Hej på er!
Hoppas att ni har en fin dag och att ni trivs i snön för åtminstone här hos oss på småländska höglandet så har det kommit en hel del snö. I vår har jag flera pysselträffar att se fram mot tycker det är riktigt kul att åka på träffar med likasinnade och utbyta ideer och tips, träffa härliga människor och vara med i olika utmaningar. Idag tänkte jag visa er en namnskylt som jag bar på en träff jag var på i höstas.
 
 
 
 

Blå måndag....

Publicerat:


Dagens tag går i blå toner, och pryds av en av mina favoritstämplar från ROX även halvpärlorna och spetsen finns i ROX butik. Kika gärna in i bloggen där oxå för där kan ni hitta en hel del av mina alster och andra fina saker som vi tillverkat med fina ROX-saker.
Ursäkta det dåliga ljuset men så här års är det inte många timmar med bra fotoljus....
 

DT-inlägg

Publicerat:


Hej på er.
Förra veckan när det var min Blogg-dag hos Kristinas scrapbooking så visade jag upp denna lilla chipsburk som jag altrat, visst är mönsterpappret från Magnolia helt underbart? Ha en fin helg, Kram Linda
 
 
 
 
 

Bröllopskort

Publicerat:


Hej på er!
Kort till Brudpar är något av det roligaste jag vet att göra, och idag skall jag visa er ett kort jag gjorde för ett bra tag sedan till en jobbarkompis som skulle gå på bröllop. Visst blev det härligt med det lilla "apoteket"? Papper från Maja design, stämplar från Inkido och ROX och hos ROX hittar ni även dom små burkarna.
 
 
 

Måndagstag

Publicerat:


Måndag igen, oj vad veckorna går fort... men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt så då måste vi ju ha riktigt kul! Idag tänkte jag sparka igång veckan med en liten "röding". Jag tror att textstämpeln kommer fårn ett "kit" med stämplar som jag köpte från Hildas rum under tiden den butiken fanns (saknar verkligen den butiken.....) mönsterpapper fårn Mja design och charm från ett vinstpaket från Pysseltagen. Ha en fin start på veckan. Kram L
 
 
 

Sifferkort till Lennart

Publicerat:


Jag fick en beställning på ett sifferkort i brunt till Lennart som fyllde år för ett tag sedan. 70 år blev Lennart och jag hittade en stämpel som liknade honom oxå så det blev en liten extra poäng på det tyckte beställaren. Textstämpel från ROX och mönsterpapper fårn BO BUNNY.