Tag till en flaska

Publicerat:


Idag vill jag visa er en rosa liten skapelse som är perfekt att hänga på en flaska om man skall ge bort en sådan någon gång. Allt material förutom textstämpeln har jag fått från Kristinas Scrapbooking där jag också bloggade om denna lilla tag för ett tag sedan kika gärna in i bloggen där och inspireras av det som jag skapar tillsammans med dom andra superduktiga tjejjerna i designteamet.
 
 
 

Måndag = tag i bloggen...

Publicerat:


...Ja så är det minsann sedan ett bra tag tillbaka nu att jag visar er en liten godbit i början av veckan och denna veckan så är det en blå liten skapelse som får agera modell. Mönsterpapper kommer från Maja design och stämpeln från ROX. Den söta lilla charmen fick jag med i ett jättevälfyllt vinstpaket från Pysseltagen då jag vann en av deras tävlingar.
 
 
 

Ett bokkort

Publicerat:


Hej!
Idag vill jag visa er ett litet bokkort som jag gjorde för ett tag sedan, det var första gången som jag målade detta stämpelmotiv och då är det alltid lite svårare at få till det tycker jag men visst är han söt den lille draken. Textstämplarna kommer från ROX och mönsterpapper fårn Maja design. Detta är en av mina favoritvikningar när det gäller kort och jag hoppas ni gillar kortet.
 
 
Med detta inlägg vill jag önska er en fin helg, min skall jag fylla med en hel massa pyssel! Kram på er
 
 

Till Ida

Publicerat:


Hej!
För ett tag sedan så fick jag en beställning på ett födelsedagskort till en tjej som heter Ida, hon fyllde 26 år och gillar rosa, choklad och musik... Här har ni resultatet, mönsterpapper från Magnolia och Inkido (tror det rosa musikpappret kommer därifrån iaf jag hade bara en liten bit kvar av det), textstämplar från ROX. Visst är dessa chokladbitar supersöta?
 
 

Måndagsdax

Publicerat:


Måndag i bloggen betyder ju en liten tag som jag visar er och denna veckan föll lotten på en brun och beige liten sak med en Grattissträmpel från ROX på. Jag tror att mönsterpappret kommer från ett julpapper från Maja design. Önskar er en fin och pysslig vecka. Kram L
 
 
 

Calligrafi

Publicerat:


Hej! Jag börjar sakta bli vän med mina Calligrafipennor även om övning står på programmet framöver. Lite snett och vint men det sägs ju bara vara charmigt... Här har jag testat dom på vanliga bruna papperspåsar som jag sedan fyllt med härligt frasiga skorpor. En enkel, god och uppskattad present.
 
 

Måndag på bloggen

Publicerat:


Hej! Måndag på bloggen betyder ju en liten smaskig tag... en fin tradition tycker jag som älskar att göra dessa små härligheter. Idag visar jag er en liten enkel grattistag att fästa på paketet. Stämpeln kommer fårn ROX. Kram
 
 
 
 
 
 

Hästigt kort...

Publicerat:


Hej på er! För ett tag sedan så fyllde en vän till mig år, jag har äran att få sköta om och rida hennes häst så självklart skulle hon få ett litet häst-inspirerat kort. Charmsen och textstämplarna kommer från ROX och papper från Maja design.
 
 
 

En liten tändsticksask

Publicerat:


Hej hej! Jag har dykt ner i min spillbitslåda igen och då hittade jag denna lilla pappersbit från ett papper av Maja design, det blev till att klä in en liten ask med den lilla biten som vr kvar och sedan hamnade ett av mina favorticitat på asken...  Kram
 
 
 

Måndagstag

Publicerat:


Hej hej! Första måndagen på detta året och här på bloggen betyder det en ny liten tag att visa er. Denna gången blev det en liten söt skapelse som jag fäste på en påse med muffins som jag gav bort.
 
 

Enkel presentpåse

Publicerat:


Hej! Jag vil visa er denna enkla presentpåse som passar perfekt om man vill ge bort ett smycke eller något annat litet till någon. Lila är en svår färg tycker jag men här blev det ändå den färgen då jag hade en spillbit lila papper i en låda. Ha en fin dag Kram L
 
 
 
 
 
 

Nytt år nya utmaningar!

Publicerat:


Hej fina ni! Välkomna till ett nytt år på bloggen, ett nytt år med många nya intryck, utmaningar och fina pysselstunder. Jaghopas ni vill följa med mig i min lilla pysselvärld och att ni inspireras av mina små inlägg. Nu i vintertider så hoppas jag ni tar er tid att vara ute i det härligt krispiga vädret och kanste tar en tur på sjön med era skridskor... det gör iallafall lilla Tilda från Magnolias stämpelvärld på det kort jag vill visa er idag. Samtliga textstämplar kommer fårn ROX. Och mina papper är favoriter från Maja design.