Somrigt kort

Publicerat:


Hej på er! Hur går det med semestern? Har ni haft er klart än och precis som jag börjat jobba igen eller har ni den senare varianten så ni har flera fina dagar med ledighet framför er? Hoppas ni får tid till att pyssla lite i alla fall och kanske tillverka ett riktigt somrigt kort som det jag tänkte visa er här i bloggen idag. Mönsterpapper kommer från Maja design och stämpeln från ROX.
 
 
 
 

Fyrtal i tags

Publicerat:


Ja idag slår vi på stort här i måndagsinlägget och bjuder på hela fyra stycken tags, ganska så lika varandra kan man ju säga, bara färgen som skiljer dem åt ;) Önskar er en fin start på veckan och kanske det är fler än jag som börjar jobba efter semestern igen just denna veckan... Kram på er
 
 
 

Till värmeljusen

Publicerat:


Hej hej! Jag har dekorerat ett pringlesrör och det blev en fin förvaring till värmeljusen. Mönsterpappret kommer från Maja design om jag inte minns fel och den söta charmen från ROX.
 
 
 
 

Pastellig presentpåse

Publicerat:


Idag kommer jag att visa er en riktigt pastellig och fin påse som jagdekorerat och fyllt med smaskigheter som hamnade hos en vän, visst är det kul med dessa påsar som man kan dekorera? Hoppas ni har det fint ute i Sommarvärlden. Textstämpeln kommer från ROX och mönsterpappret från Maja design.
 
 
 

Sommarfärger

Publicerat:


Ja somriga färger blev det på denna veckas Måndagstag, hoppas ni har haft en fin helg, här har det varit full fart som vanligt och jag påbörjar nu min sista semstervecka.
 
 
 
 

En liten Mattis

Publicerat:


Hej hej! För ett tag sedan fick jag äran att göra ett kort åt en vän som skulle gratulera en liten Mattis som kommit till världen. Jag använde mönsterpapper från Maja design, motivstämpel från Magnolia som jag målade med distress inks och fina textstämpeln från ROX såklart. Den söta bården med hjärtan har jag gjort med en dies från Magnolia. Charms från ROX. Det var så härligt att få frossa i underbara pasteller på detta kort.
 
 
 
 
 
 

Konfirmation

Publicerat:


Hej! Min mans kusin konfirmerade sig i år och vi gratulerade honom med en liten paket som låg i den fina påsen jag tänkte visa er idag, ett matchande kort fick det också bli.
 
 
 
 

Måndagstag i semstertider

Publicerat:


Hej hej! Här är det semester för hela slanten men en tag skall jag bjuda er på ändå idag här i bloggen. Det blir en Grön/brun liten sak med fina textstämpeln från ROX på.
 
 
 

Bröllopstider...

Publicerat:


... sommartider är ju ofta bröllopstider och sedan ett par veckor tillbaka så har jag ju på fredagar visat er pyssel från mitt egna bröllop här i bloggen och vill ni kika på dom inläggen igen så finner ni dom till vänster i kategorin Bröllop. Idag vill jag visa er ett kort jag gjorde på beställning tidigare men inte visat upp här i bloggen än. BIljettstämpeln har jag gjort på ROX och mönsterpappret kommer från Maja design.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack med choklad

Publicerat:


Idag vill jag visa er en chokladkaka som jag dekorerat lite enkelt, en smidig och kul present att ge bort. Textstämpel från ROX, den lilla charmen hittar ni också i ROX butik och mönsterpappret kommer från Reprint. Ha en fin dag. Kram L
 
 
 
 

Sommarmåndag

Publicerat:


Hej på er finaste ni. Idag är det första dagen på min semester, en semester jag skall fylla med massa vila, pyssel, salta bad och härliga sommarkvällar tillsammans med dom jag tycker bäst om. Här i bloggen kommer det precis som vanligt att dyka upp inlägg måndag onsdag och fredag hela sommaren så kika in här om ni får en ledig stund för lite inspiration. Idag är det ju som sagt måndag och då bjuds det på en liten tag här i bloggen. En rund liten skapelse med textstämpel från ROX, jag valde en bas av wellpapp och mdet grå mönsterpappret kommer från ett Maja-ark ur serien crea diem. Ha en fantastiskt fin start på veckan för det tänker jag ha ;)
Kram L
 
 
 
 

Bröllopspyssel...igen

Publicerat:


Hej hej! Idag så tänkte jag visa er lite bröllopspyssel igen, jag pysslade ju en hel del inför den stora dagen och här kommer bilder på våra Vigselprogram som vi hade i kyrkan och dom små söta rispåsarna som jag fick hjälp av svärmor med att pyssla ihop. Vi hade våra program i två vita större korgar som våra värdar ansvarade för i kyrkan och hälsade gästerna välkomna med.
 
 
 

Ljuskort

Publicerat:


Hej hej!
När jag var på scrapträff i våras så gjorde jag ett ljuskort som jag inte har visat upp här i bloggen än men idag vill jag ge er detta lilla kort, textstämplar från ROX och mönsterpapper från Maja design.
 
 
 

Måndagstag i bloggen

Publicerat:


Oj vad tiden går fort, nu är det måndag igen och dags för en liten tag i bloggen... Vi tar en liten blå och röd tag med textstämpel från ROX som hamnat på lite fikabröd som lämnades hos en kompis. Ha en finfin start på veckan. KRAM Linda