Gästboken...

Publicerat:


Hej hej finaste ni!!! Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av sommaren som visar sig från både bättre och sämre sidor vädermässigt i vårt kära land... Detta är min första sommar som gift och snart har jag varit Fru i en hel månad ;) Jag vill visa er vår gästbok som vi hade på bröllopet och vill ni se fler bröllopspyssel så kika i kategorin Bröllop så hittar ni en hel del där.
 
 
 

Dopkort till lilla Alma

Publicerat:


Hej hej! Idag vill jag visa er ett dopkort jag gjorde på beställning för ett tag sedan. Beställaren är en arbetskamrat till mig som beställde ett liknande kort för ett par år sedan till Almas storasyster så jag försökte göra ett liknande kort men i lila färgskala istället för rosa som storasyster fick. Mönsterpapper från Reprint och textstämpeln på insidan från ROX och den på framsidan från Inkido  ;) Kram på er
 
 
 

Måndag igen...

Publicerat:


Idag är det dags för en liten tag här i bloggen, jag hoppas ni haft en helt underbar Midsommarhelg och att ni firat precis lagom mycket ;)
Dagens tag blev en blå liten skapelse med textstämpel från ROX mönsterpappret vet jag inte vart det kommer från men det är ett tunnare papper med silverdetaljer på.
 
 

Till en vän

Publicerat:


Hej hej! Idag vill jag visa er ett rosa kort med en motivstämpel från Magnolia samt en fin textstämpel från Bildmålarna, mönsterpapper från Maja design. Detta kort skickade jag till en vän och jag hoppas det kan inspirera er till att göra detsamma, man blir alltid glad av ett kort i brevlådan och speciellt om det är handgjort ;) Kram på er
 
 
 

Tänkvärda ord

Publicerat:


Hej hej! Jag vill sparka igång denna veckan med en liten tag med några tänkvärda ord på, något att ge till en vän eller någon annan som behöver lite uppmuntran, kanske bara som en fin gest till en kollega som man vill skall hitta denna på sitt skrivbord eller i jackfickan... ha en fin start på veckan för det tänker jag ha ;) Kram på er
 
 
Mönsterpapper från Maja design, textstämpel samt charm i form av en livboj från ROX.
 
 

Bröllopsfredag

Publicerat:


Hej! Då var det dags för lite bröllopspyssel här i bloggen igen och idag tänkte jag visa er en liten kuvertlåda som jag gjort och som vi hade på vårt presentbord. Gästerna fick skriva hälsningar till oss och lägga i kuvert och på kuverten så fick dom skriva när dom ville att vi skulle öppna dom... så vi har brev att öppna både på vår 5-åriga bröllopsdag, en regnig vardag, på årsdagen av vårt bröllop samt på en hel dela andra dagar!
 
 
 
 
 

Altrad påse i härliga pasteller

Publicerat:


Hej hej finaste ni! Idag bjuder jag er på en härlig påse i underbara färger med mina favoritpapper från Maja design, textstämpeln och charmsen kommer från ROX. Ha en fin dag och var rädda om er. KRAM
 
 
 

Måndagstag

Publicerat:


Då är det dags för en liten tag här i bloggen igen då det står måndag i almanackan, jag tänkte fira in denna veckan med en liten somrig sak i härliga färger. Mönsterpappret kommer jag inte riktigt ihåg vart det är ifrån då det bara fanns en liten bit kvar i lådan men stämpeln kommer från ROX  precis som dom flesta av mina andra textstämplar ;) Ha en fion start på veckan, här i bloggen kommer det bjudas på altrade påsar och lite bröllopspyssel så välkomna in här så ofta ni vill.... Kram L
 
 
 

Inbjudningskort och annat bröllopspyssel...

Publicerat:


Hej hej! I morgon har jag varit gift i en vecka, det känns fortfarande lite konstigt med nytt efternamn men det skall jag ju ha hela livet så jag hinner nog vänja mig ;) Idag blir det lite bröllopspyssel här i bloggen och jag tänkte visa er inbjudningskorten som vi gjort och skickade ut strax efter nyår. Jag ville ha dom ganska så enkla då jag skulle göra många och samtidigt ville jag hålla mit till vårt tema som var Lantligt somrigt och färgerna limegrönt, vitt och ljusrosa. Vårt fina monogram har Anna-Lena på ROX ritat åt oss och det har vi använt till allt i tryckväg vilket har varit riktigt smidigt. Det gröna pappret är en tapet som vi använt, smidigare att köpa en rulle tapet istället för massa dyra mönsterpapper.
 
 
Hoppas ni tycker det var fina kort, vi är i alla fall supernöjda. Ha en fin helg kram Linda
 
 
 
 

Ett litet rosa kort

Publicerat:


Hej hej!
Idag vill jag visa er ett litet rosa kort med en härlig motivstämpel från Magnolia. Papper från Magnolia och biljettstämpel från ROX. Detta kort har hamnat i min "bra att ha låda" så vi får se vem som skall få det sedan.
 
 

Lyckliga Måndag

Publicerat:


Hej på er fina läsare. Jag hoppas ni haft en fin helg, själv har man blivit Fru under helgen och firat med ett underbart bröllop, självklart har jag pysslat en hel del till den stora dagen och jag kommer visa er i inlägg under veckan och längre fram hur allt såg ut.
Vi kör väl igång denna veckan med en tag... eller jag kanske skall bryta trenden och visa er placeringskorten till bröllopet istället? Jo men så gör vi tycker jag. Vårt tema var somrigt och lantligt och färgerna var vitt limegrönt och rosa. Enkla placeringskort med gröna hjärtan, det gröna pappret är en tapet vi använt till det mesta i pysselväg istället för mönsterpapper, texten har vi skrivit ut på datorn.