Glad påsk!!!

Publicerat:


Med dessa små påsar vill jag önska er alla fina läsare en GLAD PÅSK!!! Var rädda om er och ät mycket ägg och godis! Kramar från Mig till Er.
 
 
Papper från Pion design och påskstämpel från Inkido.

Påskgodis

Publicerat:


Idag vill jag visa er några små påsar som jag fyllt med godis och dekorerat lite, biljetter från ROX och mönsterpapper från Pion design.
 

Skall vi ta sällskap till Blåkulla?

Publicerat:


Hej på er, hittade precis min biljett, första klass och allt... till Blåkulla? Ni hänger väl med.... En liten altrad påse med påskgodis är ju aldrig fel att ge bort mönsterpapper från Reprint, biljetter och halvpärlor från ROX och den söta lilla häxan kommer från Magnolia.
 

Påskig påse

Publicerat:


Hej på er!
Idag visar jag upp en påse som skall fyllas med lite påsk-gotte och överlämnas till en kompis. Papper från Pion och ifrån ett av arken där har jag klippt ut bokstäverna. Stämpel från Magnolia.
 
 

Påskveckans startdag

Publicerat:


Då kickar vi igång påskveckan med några små tags i lite påskiga toner, jag har ju lite svårt att arbeta med gula färger så här har det inte blivit många påskkort i år utan mer altrade saker som kommer visas i bloggen under veckan men tills dess får ni hålla till godo med några små tags...
 
 

Vänskapskort

Publicerat:


Hej på er!
Hoppas ni haft en fin vecka och att ni hunnit pyssla en del. Idag visar jag er ett vänskapskort som jag gjort på beställning. Mottagaren av kortet var en troende läkare och gillar fotboll... Papper från Maja design, doktorsstämpel från Crafty sentiments, biljettstämpel samt övriga textstämplar, pärlspröt och charms från ROX.
 
 
Önskar er en fin helg, själv skall jag fylla min med jobb och frisk luft... Kram Linda 
 
 

En liten burk

Publicerat:


Hej på er!
Idag tänkte jag visa er en liten burk som jag visat upp på Kristinas scrapbooking där jag bloggar varje onsdag. Och för ett par veckor sedan så kunde ni se denna lilla burk där, mönsterpapper kommer från Magnolia och den fina lilla duvan från You Do.
 
 
 
 
 

Att vara stark...

Publicerat:


Visst är denna text fin? Textstämpeln kommer från ROX och är en av mina favoriter i min lilla stämpelsamling. Önskar er en fin start på veckan, var rädda om er, Kram Linda
 
 
 

Fredagsmys

Publicerat:


Hej!
Hoppas allt är bra med er och att ni får tid och lust till att pyssla mycket. Här är det som vanligt full aktivitet i pysselrummet och det har målats en hel del motiv denna veckan bland annat inför morgondagens scrapmara i Nässjö. Vi är ett stort härligt gäng som kommer sitta och scrappa mellan 11-23 så har ni vägarna förbi så kika in på vuxenskolan där vi håller till.
Jag ger er lite fredagsmys i form av en altrad chokladkaka... Mönsterpapper fårn Panduro och textstämplar från ROX.
 
 
 

Grattis i blått

Publicerat:


Hej på er!
Hoppas ni har en fin dag och att ni inte fått lika mycket snö som vi fått, jag vill ju ha vår och grön gräsmatta nu inte massa ny snö. Men våren har ju kommit alla andra år så varför skulle den inte komma i år... Jag bjuder er på ett litet kort med en av mina nyaste Magnoliastämplar idag, ett ganska så enkelt grattiskort som är bra att ha på lager.
 
 
Denna skapelse visar jag upp på MDUC denna veckan där dom har lite kalastema, ha en fin dag kram Linda
 
 

Fina Måndag

Publicerat:


Vi firar denna måndagen med en liten tag och denna gången så går den i ljust gula/beiga toner, textstämpeln kommer fårn ROX och med denna lilla skapelse önsar jag er en fin start på veckan.
 
 
 
 
 
 

Tack

Publicerat:


Hej igen!
Hoppas allt är bra med er och att ni är laddade inför kommande helg. Jag skall fylla min med heldags scrapträff i morgon och sedan kalas på söndag så här är det fullt upp. Jag tänkte visa er en liten tag jag gjort i rosa toner. Önskar er en fin helg, var rädda om er och tack för alla fina kommentarer och mail. Kram
 
 

Bröllop igen...

Publicerat:


Hej på er!
Nu har jag ännu ett bröllopskort att visa er, även denna gång har jag använt mina favoritpapper från Maja design. Biljetten kommer frånn Rox precis som den lilla textstämpeln på insidan och den stora textstämpeln kommer från Inkido.
 
 
 

Måndagsinlägg...

Publicerat:


Hej på er fina ni!
Hoppas att ni haft en fin helg och att ni kanske fått njuta av solens strålar lite eller om ni inte haft lika bra vädersom vi så kanske ni tillbringat mer tid vid era pysselsaker och fått gjort några fina saker.Jjag sparkar igång denna veckan med en tag i svartvitt till en fotbollsspelande kille. Mönsterpapper från Maja design och textstämpel från ROX.
 
 
 
 
 

Till Jessica

Publicerat:


Hej!
Idag visar jag er ett kort som jag gjorde till min svägerska när hon fyllde år i höstas, tror inte jag har visat det i denna bloggen men några kanske har sett det på Kristinas scrapbooking där jag visat upp det tidigare. Kortet har jag gjort runt en chokladkaka som jag klätt in och Jessica älskar tigrar så pappret passar henne perfekt. Textstämplarna kommer fårn ROX och om jag inte minns fel så är det fina pappret från Bo Bunny.
 
På baksidan ser ni min personliga stämpel från ROX och i mitten av den en metallring som bästa Anna.Lena på ROX-stamps hittade under en av sina utlandsresor och köpte till mig då det är min bloggadress som är tryckt på den.
Hoppas ni får en in helg, var rädda om er.