Chokladkort

Publicerat:


Hej hej!
När jag var på scrapträffen på Odengården för ett tag sedan så gjorde jag ett chokladkort som jag tänkte visa er här idag. En väldigt enkel vikning men det blir ju liksom lite extra av kortet när man får med lite smaskig choklad också... Jag har använt mönsterpapper från Pion och textstämplar från ROX.
 
 
 
 

Lycka är en vän som du...

Publicerat:


Hej! Man borde kanske visa uppskattning mot sina vänner oftare än vad man gör och en liten enkel present med en hemgjord tag på är både smidig att göra och uppskattat att få, så här kommer ett tips på en liten uppskattningspresentstag (vilket ord jag fick till där ;) )
Ha en fin start på vekan, Kram L
 
 
 

Istället för en blomma

Publicerat:


Hej!
Ibland vill man inte ge bort en blomma utan något annat och då kan det vara smidigt att ha en fin pysslad påse att ge bort presenten i istället. Jag har piffat till en liten vit påse och till det har jag använt en textstämpel från Bildmålarna, papper från Maja design min personliga stämpel på baksidan kommer från ROX.
 
 
 

Choklad i härliga färger

Publicerat:


Hej hej!
Hoppas allt är bra med er och att ni har tid och lust att pyssla mycket, här är det fullt upp inför bröllopet, bara tio dagar kvar men det känns som allt är i fas så det skall nog gå bra ;)
Visar er en lite tillpiffad chokladkaka idag... Snabbt, enkelt och kul att ge bort.
Textstämpel från ROX, dies från spellbinder och mönsterpapper från Maja design.
 
 
 

Rosa och ROX...

Publicerat:


Hej hej! Hoppas ni haft en fin helg och att ni fått njuta av solen när den tittat fram, visst är det skönt att känna hur mycket piggare man blir av lite ljus och värme?  Här har det varit fullt upp hela helgen och nu är det full fart in i ännu en vecka...Vi startar veckan på bloggen med en fin kombination nämligen en stämpel från ROX och favoritfärgen rosa. Det söta prickiga mönsterpappret kommer från Panduro.
 
 
 

Fina fjärilar

Publicerat:


Hej hej!
Hoppas ni har det fint ute i vårvärlden. Här är det bara bra och det pysslas en hel del... Idag vill jag visa er ett kort som jag bloggade om hos Kristinas scrapbooking för ett tag sedan, stämpeln Magi gillar jag verkligen skarpt och den kommer från ROX. Papper från Maja design och ifrån ett av dom arken har jag klippt ut både bården längst ner på kortet och dom fina fjärilarna.
 
 

Stafflikort i rosa

Publicerat:


Hej hej fina vänner! I våras så var jag på en trevlig scrapträff i Habo och då gjorde jag ett rosa stafflikort som jag dessutom vann en av utmaningarna med och idag tänkte jag visa upp det för er här på bloggen. Papper från Maja design och stämpel från Magnolia, klockan ni ser bakom bilden kommer från en die som Tim Holtz designat och dom söta små charmsen kommer från ROX. Textstämpeln minns jag tyvärr inte vart den kommer från. Hoppas ni gillar denna lilla rosa skapelse.
 
 
 

Rosa och brunt

Publicerat:


Hej finaste ni! Denna måndagens tag går i färgerna rosa och brunt och visst kan man nästan säga att dom gifter sig med varandra ;) denna lilla tag fick pryda en "liten" kanelfläta som skulle ges bort. Ha en fin start på veckan nu och ge mig gärna förslag på olika färgkombinationer som jag kan visa er tags med...
 
 
 

Till Lillasyster

Publicerat:


Hej hej! Idag vill jag visa er ett kort jag gjort i mina favoritnyanser nämligen pastelliga rosa toner... Underbara papper från Maja design, en magnoliastämpel och på insidan en textstämpel från Rox fick vara med på detta kort. Hjärtstansen som jag använt kommer från Magnolia. Önskar er en finfin helg, var rädda om er och tack för att ni kikar in här.
 
 
 

Lycka

Publicerat:


 
 Hej på er! Här hos mig är vårpysslet igång för fullt och idag vill jag visa er ett litet kort som jag gjorde för ett tag sedan. Stämpeln kommer från Magnolia och jag har målat den med Distresser. Vimpeln är en dies från Magnolia och mönsterpapper från Maja design.
 
 
 

Måndagsinlägg

Publicerat:


Hej hej! Ja nu kommer ännu ett måndagsinlägg från mig med en liten tag, denna veckan kickar vi igång med en ljusgrön liten skapelse... Textstämpeln kommer från ROX och med den vill jag önska er en fin start på en förhoppningsvis solig vecka... KRAM
 
 
 

Tack

Publicerat:


 
Hej hej! Har ni det bra ute i pysselvärlden? Här är det bara fint och det skapas en hel del. Sedan jag fick hem mina block med Majas nya papper så är jag helt såld på dom som ni sett tidigare här så skapar jag ju helst med papper från deras tidigare kollektioner men jag måste nog säga att den senaste Vintage spring är en av mina favoriter sedan jag såg en sneak peak första gången av den. Härliga pasteller och underbara mönster.... Idag får ni se en liten tag med papper just från denna serie och den fina textstämpeln kommer från ROX. Jag har också för första gången med en liten egengjord blomma inte så avancerad men ändå ;)
 
 

Magi

Publicerat:


Hej på er. Hoppas ni har det bäst och att ni firar vårens ankomst ordentligt ;) Här blev det firat ordentligt igår och visst är det något speciellt med att stå runt elden och sjunga om just våren... Här på bloggen firar vi in våren med ett litet kort i en för mig ovanlig form med den underbara älsklingsstämpeln från ROX och finaste papper från Maja design.