Till julgåvan

Publicerat:


Hej!
Om man bara skall ge bort något litet till någon i julklapp så kan det vara fint att bara lägga det in påse som man dekorerat lite trevligt. Idag visar jag er en påse med mönsterpapper från Reprint och  textstämpel från ROXstamps. Visst är dom små vantarna söta? Dom hittar ni också hos ROX.
Önskar er en fin och mysig helg.
Kram Linda
 
 
 
 

Ljusblått julkort

Publicerat:


Hej hej!
Idag är det julkortsvisning här i bloggen igen. Denna gången är det en ljusblå liten skapelse med ett motiv från Magnolia som får vara med. På baksidan har jag stämplat med en stämpel som kommer från ROX. Är ni i fas med era julkort? Här är jag på upploppet och har endast ett fåtal kvar att göra...
 
 

Måndagsdax

Publicerat:


Hej hej fina ni!
Då är det måndag igen och dags för en enkel liten tag i bloggen. Idag bjuds det på en liten krya-på-dig´tag med en stämpel från ROX och ett mönsterpapper från Reprint. Hoppas ni håller er friska och dom runt er också men om bacillerna skulle komma smygande kan det vara bra att ha en sådan här liten skapelse på lager...
 
 
 

Sötaste julstämpeln...

Publicerat:


Hej hej!
Har ni några favoriter bland era motivstämplar? Denna lilla stämpel från Magnolia med Tilda och hennes snöhjärta är en av mina favoriter och visst blev hon gullig på det röda lilla kortet jag gjort? Mönsterpappret kommer från Magnolia och biljettstämpeln från ROX. Ha en fin helg nu. Kram på er
 
 
 
 

Brunt julkort

Publicerat:


Hej hej!
Idag får ni se ett julkort i bruna toner med en för mig ny stämpel från Bildmålarna och visst är den söt? Hoppas ni gillar kortet och att det inspirerar er till att skapa massa fina kort nu i juletider.
 
 
 

Grattis grattis

Publicerat:


Hej på er kära pysslare?
Idag så är det måndag igen, hur fort går veckorna egentligen? På måndagar har vi ju en enkel tag här i bloggen som jag visar upp och denna veckan föll det på en ganska så neutral tag med en grattisstämpel från ROX på. Önskar er en superfin start på veckan och kika gärna in här på onsdag och fredag då det visas fina julkort. Kram på er.
 
 
 

Klassiska julfärger

Publicerat:


Hej på er där ute!
Idag vill jag bjuda er på ett julkort i ganska så klassiska julfärger. Ett motiv från Magnolia har jag färglagt, den fina texten kommer från en Die som ROX släppt.
 
 
 

Julkortsdax

Publicerat:


Hej hej!
Har ni börjat med julkorten än? Här har det julpysslats ett tag och idag får ni se ett av mina kort jag gjort. Ett motiv från Magnolia har jag färglagt, den söta textstämpeln på tagen kommer också från Magnolia medan biljetten är från ROXstamps.
 
 
Ha en fin dag. Kram Linda
 
 

Bakdax...

Publicerat:


Hej hej!
Är ni lika redo som jag för en ny vecka? Hoppas på bättre väder med mindre regn och blåst denna veckan men om vädret skulle vara för "höstigt" så kan man ju alltid baka lite. Och då kan det vara trevligt med en liten tag på om man tänker ge bort det man bakat. Stämpeln kommer från ROX.
 
 

Guldbröllop

Publicerat:


Hej hej!
Jag vill visa er ett kort jag gjorde på beställning för ett tag sedan, Det skulle vara till ett par som firar Guldbröllop. Hoppas ni gillar kortet, jag hade dåligt med gulddekorationer men hittade ett guldmetallic-papper som passade bra tillsammans med mönsterpappret från Magnolia.
Ha en riktigt härlig helg nu. Kram L
 
 

Ett litet presentkit.

Publicerat:


Hej hej!
Hur har ni det ute i höstrusket? Här är det bara bra trots den envisa förkylningen som bitit sig kvar. Idag vill jag visa er ett litet kit som jag slått in i cellofan och gett till en vän. Textstämplar från ROX och mönsterpapper från BoBunny.
 
 
 
 

Grattis i brunt

Publicerat:


Hej hej på er!
Redan November, vart tar tiden vägen? Har helgen varit bra? Hoppas ni haft mindre förkylning än mig (när skall den ge med sig....) och mindre jobb än mig så ni fått vara lediga istället... Jag börjar min vecka med en ledig dag och bjuder på en liten tag i brunt med en söt stämpel från ROX, pappret kommer från BoBunny och kugghjulen från en die av Tim Holtz, ha en fin start på veckan nu! Kram L
 
 
 

Happy Halloween

Publicerat:


Idag kommer ni få se ett Halloweenkort här i bloggen, kanske inte ett kort jag brukar göra då detta inte riktigt är mina skaparfärger ;) Papper från Reprint och en mönsterstämpel från Magnolia. Önskar er en fin helg och välj nu rätt.... BUS eller GODIS?