Rosa är alltid fint :)

Publicerat:


Hej hej!
Idag så kommer jag visa er en liten söt tändsticksask i mina favoritfärger rosa och vitt. Textstämpeln kommer från ROX och det fina pappret från Maja design. Ha en fin dag Kram L
 
 
 
 

Måndag igen...

Publicerat:


Då var det dags för ännu en ny vecka, fasen vad tiden går fort men så är det väl när man har roligt...Och roligt är precis vad vi haft i helgen på den fina träffen på Odengården, härliga människor, bra shopping, god mat och massa pyssel... Tack för en superfin träff alla hoppas vi ses snart igen...
Jag visar er en tag med en söt stämpel från ROX idag.
 
 
 

Kort med extra allt...

Publicerat:


Hej på er!
Idag så åker vi mot den mysiga scraphelgen på Odengården. Ser fram mot ett par härliga dagar med finfint sällskap och massa pysseltid.
Jag hittade ett kort med extra allt på som jag gjorde på den förra träffen som ROX och Pysseltagen ordnade som jag inte visat här i bloggen och det tänkte jag bjuda er på idag, se till att ha en riktigt bra helg nu. KRAM L
 
 
 
 
 
 

Krya på dig

Publicerat:


Hej finaste ni!
Idag så vill jag visa er ett litet krya-på-dig-kort med massa härliga dekorationer från ROX och därifrån kommer även den fina textstämpeln. Mönsterpapper från Maja design.
 
 
 
 

Glöm inte bort att tacka...

Publicerat:


Hej hej!
Idag så kickar vi igång ännu en härlig vecka här på bloggen, veckans höjdpunkt som jag ser fram mot är fredagens trip till Odengården och en härlig scraphelg på tre dagar tillsammans med min svägerska och massa andra goa människor.. men tills dess, ett litet tack med mönsterpapper från Panduro och en fin stämpel från ROX.
 
 
 
 

Till tvillingar...

Publicerat:


Hej på er!
Jag fick en beställning av två nappförvaringsrör till ett tvillingpar. Dom önskade ett blått och ett rosa samt så lite dekorationer som möjligt... Här kommer resultatet, jag tror dom kommer passa alldeles utmärkt i barnrummet...
 
 
 
 

Bröllopskort

Publicerat:


Hej hej!
För ett tag sedan så fick jag en beställning av en kollega på ett bröllopskort, jag fick i stort sett fria händer och här kommer resultatet... Mönsterpapper från Magnolia, biljettstämpel från ROX och textstämpeln på insidan tror jag kommer från Inkido.
 
 
 
 

Glada färger

Publicerat:


Hej hej!
Har ni haft en bra helg? Min har tillbringats på jobbet vilket betyder ledig måndag vilket inte alls känns fel... Idag ger jag er en glad start på veckan som jag hoppas ni fyller med massa trevligheter. Var rädda om er och le mot någon du inte känner, vi behöver sprida mer glädje i världen...
 
 
 
 

En liten present...

Publicerat:


Hej på er!
För någon vecka sedan så visade jag er ett litet kit som blev en trevlig present. Här kommer ännu ett i härliga pastellfärger, alla gillar ju choklad och värmeljus skall ju tändas i överflöd snart så en tändsticksask behövs ju i alla hem... Enkelt, snabbscrappat och kul att ge bort. Kram på er
 
 
 
 
 

Grattis till en vän

Publicerat:


Hej hej!
Hoppas allt är lika bra hos er som det är här, skall jobba kommande helg vilket betyder ledig tid i veckan nu och ledig tid blir gärna pysseltid hos mig... Idag vill jag visa er ett litet kort som man kan ge till en vän som behöver ett litet grattis. Jag tänkte också vara med i Bildmålarnas Oktoberutmaning med detta kort. Motivstämpeln samt grattisstämpeln kommer från Bildmålarna och stämpeln på insidan kommer från Rox, fina underbara mönsterpapper från Maja deisgn.
 
 
Ha en fin dag, Kram L
 
 
 

En ny höstvecka

Publicerat:


Hej hej finaste ni!
Har ni haft en bra helg? Min har varit jättebra, gårdagen spenderades med fina vänner och en hel del pyssel... Julkortstillverkningen är igång :)
jag vill visa er en liten vänskapstag idag, kom ihåg att visa uppskattning mot dina vänner och varför inte med en liten söt tag? Mönsterpapper från Pion design och den fina stämpeln kommer från ROX.
 
 
Ha en superfin vecka, Kram på er
 
 
 

Chokladkort

Publicerat:


Hej hej!
När jag satt och tittade igenom min mapp med bilder så hittade jag det chokladkortet som ni skall få se idag, det var ganska längesen jag gjorde det men har missat att visa det för er. Det fina pappret kommer från Panduro och dessa kort är verkligen uppskattade presenter.
 
Med detta långa inlägg önskar jag er en riktigt fin helg. Kram på er
 
 

En höstig ask

Publicerat:


Hej hej på er! Nu när hösten är här så måste man ju tända en hel massa ljus bara för att det är så mysigt. Jag har piffat till en tändsticksask lite så den blir lite trevligare att ha framme. Papper från BoBunny och textstämpel från bästa ROX stamps.