Det enkla

Publicerat:


Hej hej!
Hoppas ni har det bra och att ni har många roliga projekt att se fram mot. Idag är det sista måndagen i April, och vi går med stormsteg mot Maj som är en av mina favoritmånader.
Jag bjuder er p en liten enkel tag med grattisstämpel från ROX idag. Ha en fin dag och var rädda om er. Kram L
 
 
 
 

Till en liten tjej

Publicerat:


Hej hej!
Här hemma har jag laddat mitt pysselskafferi med kort och påsar till blivande små sötingar då det råder babyboom i vår bekantskapskrets just nu, så härligt och spännande. Jag har gjort en påse i rosa färger med en motivstämpel från Magnolia.  Jag sparade en liten bit på påsen där jag senare kan sätta dit namnet på den som skall få denna lilla rosa skapelse. Papper från Maja design, stämplar från ROX och därifrån kommer den rosa lilla nappen också, kommer ni ihåg när man hade dessa i halsband.... Kram på er
 
 
 
 

Bruna toner

Publicerat:


Hej hej!
Jag hade en liten liten bit över av ett av mina favoritpapper när det kommer till tillverkning av kort till de manliga... Det kommer från BoBunny och tillsammans med stämpeln från ROX så blev det en enkel liten tag. Kugghjulen har jag stansat ut med en die från Tim Holtz.
 
 
 
 

Påskkortsdax...

Publicerat:


Jag gillar ju inte att skapa i gula färger så påskkorten är väl inge favorit här hemma, men jag försöker i alla fall att få ihop ett par stycken varje år och idag vill jag visa er ett av årets skapelser. Motivstämpel från Magnolia fick vara med, papper från Maja design och biljetstämplar från ROX.
Med detta kort önskar jag er en mysig Påskhelg, kram kram L
 
 
 
 
 

Triss i enkelhet

Publicerat:


Hej på er!
Ibland har man varken lust eller tid till att krångla till det när man skall skapa, jag hade fått en del små vita bitar över efter ett större projekt jag hållit på med och av dom bitarna blev det dessa små tags... Textstämpeln kommer från ROX. Ha en fin dag, Kram L
 
 
 
 

Förlovningskort

Publicerat:


Rosa fina papper från Magnolia fick vara med på det söta förlovningskortet som jag gjort på beställning till en av mina grannar. Dom fina charmsen och biljetterna kommer från bästa ROX.
Ha en superbra helg nu och glöm inte bort att pyssla lite i er favoritfärg...
 
 
 
 

Till en stjärna

Publicerat:


Hej på er!
Hoppas ni haft en bra helg, och att ni får en fin start på veckan. Idag skall jag visa er en tag som legat i mina gömmor ett tag... Stämpeln är nog från reprint är inte helt säker, den söta charmen vann jag i en tävling som Pysseltagen anordnade för ganska så länge sedan.
 
 
Ha det bäst och var rädda om er. Kram L
 

Grattis till dig!

Publicerat:


Hej!
Fredagsinlägget den här veckan pryds av ett ballong-kort med en motivstämpel från Magnolia och grattis-stämpel från ROX. Önskarer en fin och lugn helg. Kram L
 
 
 
 

Ha hopp!!!

Publicerat:


Hej!
Idag vill jag visa er ett litet kort med den fina textstämpeln "Ha hopp" den kommer från ROX. Motivstämpeln som jag färglagt med distresser kommer från Magnolia och mönsterpappret från Maja design.