Bröllopskort

Publicerat:


Hej!
När jag satt och bläddrade i mon mapp på datorn så hittade jag ett av sommarens bröllopskort som jag inte har visat er. Våra vänner gifte sig i augusti och då fick dom detta härliga kort av oss med mönsterpapper från Maja design och textstämpel från Reprint. Dom fina biljetterna kommer fårn ROX.
 
En liten paketettikett med en bild på brudparet fick också vara med. Kram Kram
 
 

En liten strut

Publicerat:


Hej hej!
Idag vill jag visa er en liten strut som jag gjort, tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag fått mallen ifrån. Mönsterpapper från Reprint (om jag inte minns helt fel) och härliga dekorationer i vitt fick vara med i alla fall.
 
 
 
 

Favoritfärg

Publicerat:


Hej!
Välkomna till en ny vecka här på bloggen, vi sparkar igång hela veckan med en tag i min favoritfärg nämligen Rosa! En Fin Grattisstämpel från ROX får vara med och jag hoppas ni gillar min lilla skapelse. Mönsterpappret kommer från Magnolia. Var rädda om er, Kram Linda
 
 
 

Grattis Grattis

Publicerat:


Hej!
Idag vill jag visa er ett riktigt pastellkort som jag gjorde till min fina vän som fyllde år för ett tag sedan. Mönsterpapper från Maja design och en söt motivstämpel från Magnolia. Textstämpeln kommer från ROX.
Ha nu en underbar helg, Kram på er
 
 
 
 

En liten pysslig present

Publicerat:


Hej!
idag vill jag visa er en superenkel present som man kan pyssla ihop av en tändsticksask och en chokladkaka, några värmeljus fick också vara med och sedan lite cellofan runt så har man en kul present att ge bort.
 
 
Textstämplarna kommer från ROX och det fina pappret från Magnolia. Kram på er
 
 

Fjärilar

Publicerat:


Hej!
Hoppas ni haft en fin helg, på degens lilla tag hittar ni en textstämpel från Bildmålarna och ett härligt fjärilspapper från Reprint. Önskar er en fin start på veckan, var rädda om er. Kram Linda
 
 
 
 

Guldbröllop

Publicerat:


Hej!
Jag fick en beställning på ett kort till ett par som firade Guldbröllop för ett tag sedan. Jag använde min fina textstämpel från Reprint och papper från Magnolia för att skapa detta lilla kort...
 
 
 
 

Höstiga färger

Publicerat:


Hej på er!
I måndags så fick ni ju se riktiga vårfärger här i bloggen och idag tänkte jag ge er ett inlägg med höstiga färger. jag har piffat till en chokladask lite med hjälp av papper från jag tror det var BoBunny och en textstämpel från ROX.
 
 
 
 

Grattis i vårfärger

Publicerat:


Hej hej!
Nu är vi mitt uppe i vintern men jag vill ändå visa er en liten tag med vårfärger på... Mest för att jag längtar tokmycket till våren just nu. Papper från Maja design och en fin Grattisstämpel från ROX. ha en superfin start på
veckan. Kram L
 
 
 

Baby på gång...

Publicerat:


Hej hej!
Hur står det till med er idag? Hoppas ni har det lika bra som jag har det och att ni får lite pysseltid framöver. Jag tänkte visa er ett blått kort till en vän som väntar en liten kille om ett tag... Mönsterpapper från Maja design och en söt stämpel från Magnolia fick vara med på detta kort.
 
 
Hoppas ni gillade detta lilla kort och att ni lämnar ett avtryck här inne så jag kan kika in era bloggar!
Kram på er
 

Till en 70-åring

Publicerat:


Hej på er där ute i pysselstugorna!
Idag vill jag visa er ett kort jag gjorde på beställning till en 70-åring för ett tag sedan. Tycker alltid det är svårt att göra ett kort till äldre män då jag ofta får använda färger som inte är "mina" och att det inte skall bli för gulligt som mina andra alster gärna blir. Men här ser ni resultatet i alla fall, mönsterpapper från BoBunny och textstämplar från ROX.
 
 
 
 

Till en vän

Publicerat:


Idag är det första måndagen på detta år och jag tänkte fortsätta med min lilla tradition att visa en tag varje måndag här på bloggen, dessa små tags gör jag av spillbitar från mina större projekt istället för att slänga alla mindre bitar av dom fina mönsterpapprena. Idag får ni se en liten goding som hamnade på en paket till en vän för ett tag sedan.
 
 
 
 
 

En liten ask...

Publicerat:


Hej på er!
I förra inlägget så såg ni ju ett litet ljus och idag vill jag visa er en tändsticksask som jag har gjort om utsidan på. Papper från Maja design och en underbar textstämpel från ROX.
 
 
 
 
 

GOTT NYTT ÅR

Publicerat:


Idag är det första dagen på 2014, firade ni lagom mycket igår? Jag hade ett mysigt firande och känner mig alldeles redo för ett nytt år med massa nya utmaningar... Jag tänkte visa er ett litet ljus som jag piffat till med hjälp av en Ljusbild som jag skaffat från Pysseltagen och lite pynt från ROX.
 
 
Med detta ljus önskar jag er en riktigt fin start på detta nya år, var rädda om er och era nära! KRAMAR Linda