Babytags

Publicerat:


Hej hej!
Hoppas ni hinner pyssla lite mellan strandbesöken. Jag vill visa er tre stycken små tags med babytema som jag gjort. Stämpeln kommer från ROX.
 
 
 
 
 
 

Lite sommarlov...

Publicerat:


Hej!
Nu har jag haft lite sommarlov från bloggen och det har varit två tysta veckor här inne... Men nu tar vi nya tag och laddar upp nya härliga pysslade saker som förhoppningsvis skänker er en hel massa inspiration.
Vi börjar med två små vykort som jag gjort, korten är 10X15 cm och får spillbitslådan att krympa ;)
 
 
 
 

Till studenten

Publicerat:


Hej hej!
Vår granne tog studenten för ett par veckor sedan och jag hade gjort ett kort och en dekorerad påse till henne som vi hade hennes paket i. Mönsterpappret kommer från Reprint, textstämpeln är från ROX.
 
 

Istället för en blomma

Publicerat:


Hej!
Hoppas ni har det bra och att ni fått lite sol på er... Idag visar jag er en tändsticksask som jag gjorde för ett tag sedan, den hamnade i lite cellofan tillsammans med ett ljus och sedan den lilla tagen med den söta stämpeln "istället för en blomma" på, den stämpeln kommer från Bildmålarna och texten på asken kommer från Rox.
 
 
 

Magi

Publicerat:


Hej!
Idag vill jag visa er ett litet kort jag gjort med en av mina favorittextstämplar. Motivstämpeln kommer från Magnolia och passade perfekt tillsammans med min textstämpel från ROX.