Grattis grattis

Publicerat:


Hej på er!
Idag så är det sista måndagen i Mars, vi går med stormsteg mot ljusare tider och hoppas April bjuder på härligt väder och massa annat kul! Jag avslutar Mars med en liten enkel tag gjord av spillbitar från ett av mina senaste projekt. Textstämpeln kommer från ROX.
 
 
 

Fina ballonger

Publicerat:


Hej hej!
Ibland så hittar man någon liten bortglömd stämpel i sin samling och så var det för ett tag sedan när den här lilla ballongstämpeln från Magnolia tittade fram när jag letade efter en annan stämpel. Det blev ett enkelt kort med en textstämpel från Rox och papper från Maja design.
 
 
 
 
 

Presentpåse

Publicerat:


Hej!
Har ni det bra ute i pysselvärlden? Hoppas ni har lika många projekt på gång som jag har... Idag får ni se en söt blå presentpåse. Motivstämpel från Magnolia, Maja design´s papper och söta knappar i form av nalle och barnvagn från Dress It Up Embellishments.
 
 
 

Två små godingar...

Publicerat:


Hej fina ni!
Nu är vi inne på slutspurten av mars redan, vart tog den månaden vägen? Jag tänkte visa er två små tags idag, ganska så lika förutom färgen som skiljer dom åt. Textstämpel från ROX. Önskar er en fin vecka. Kram på er
 
 
 
 

Vinterhälsning

Publicerat:


Hej på er!
Nu hoppas vi att vintern lämnat oss för i år tycker jag, våren är en härlig tid kanske årets bästa enligt mig. Jag vill ändå visa er en liten påse som jag dekorerat i vintriga papper från Maja design och därifrån kommer även den fina lilla textstämpeln.
 
 
 
 
 
 

I det enkla bor det vackra...

Publicerat:


Hej finaste ni!
Idag visar jag er ett mycket enkelt kort, ibland behövs bara en fin textstämpel som denna från ROX och lite härliga papper för att kortet skall bli klart. Mönsterpapprena på detta kort kommer från Maja design.
 
 
 
 

Grattis från mig

Publicerat:


Hej!
Idag så kickar vi igång denna veckans pyssel med en enkel tag gjord av mönsterpapper från Maja design och en fin textstämpel och charm från ROX. vad har ni för pysselprojekt på gång? Här görs det en hel del grattiskort och några välkommen-till-världen-kort. Kram på er
 
 
 

Ask och tag...

Publicerat:


Hej hej!
Idag så skall jag bjuda er på ännu en enkelt dekorerad tändsticksask. Tillsammans med en matchande tag inslaget i cellofan tillsammans med några ljus så blir det en mysig och uppskattad liten gå-bort-present. Textstämpeln på asken är från ROX och den på min lilla tag kommer från Bildmålarna. Mönsterpapper från Maja design.
 
 
 
 

Avlångt babykort

Publicerat:


Hej där ute!
Det här året är ett riktigt "baby-boom-år" i vår bekantskapskrets så det gäller att bunkra upp med söta kort till dom nya små stjärnorna som kommer... Idag visar jag er ett avlångt kort i blåa färger. Textstämplar från ROX och motivstämpel från Magnolia. Den söta barnvagnen kommer från ett helt kit med baby-knappar och tillverkaren är Dress It Up Embellishments.
 
 

Till en stjärna

Publicerat:


Hej hej!
Hittade denna söta lilla textstämpel från Reprint (tror iaf att den kommer därifrån) i min låda och det blev en liten tag av den. Mönsterpappret kommer i alla fall från Reprint det är jag säker på ;)
Kram på er
 
 

Trekantigt

Publicerat:


Hej hej!
Idag så skall vi fira in helgen med en liten trekantig tändsticksask som jag har piffat till. Papper från Maja design och den söta textstämpeln från ROX. Ha en fin helg nu. Kram
 
 
 
 

Hjärtformat kort

Publicerat:


Hej på er!
Tack för fina mail och kommentarer, det är det som gör att det fortfarande är kul att driva denna blogg. Idag skall jag ge er ett kärleksfullt kort till en nyfödd liten tjej. Papper från Maja design och motivstämpel från Magnolia. Kul att göra någon annan form än "kantigt" på ett kort. Biljettstämplarna kommer från ROX. Den söta barnvagnen kommer från ett kit med barnfigurer och tillverkaren är Dress It Up Embellishments. Hoppas ni gillar mitt lilla pastelliga kort. Ha en fin dag. Kram
 
 
 
 
 
 
 

Redan Mars?

Publicerat:


Hej hej!
Vart tar tiden vägen? Nu är det redan den första måndagen i Mars och jag funderar på vart dom två första månaderna i detta år tog vägen, hoppas inte det fortsätter i denna takt med tiden för då är det väl snart dags att gå i pension. Vi firar in Mars med en grön liten skapelse som pryds av en textstämpel från ROX.