Gott nytt år!!!

Publicerat:


Det här blir årets sista inlägg... Och jag bjuder på lite nyårskänsla med den lilla altrade papperspåsen till kvällens värdinna, motivet är från Magnolias senaste kollektion. Papper från Maja design, charms från Rox och en hel del blommor som vanligt :) stickles platinum runt kanterna för en lite mer glittrig känsla. Jag tog en bil wellpapp och målade med vit acrylfärg och hade under motivet.
Hoppas att ni får ett gott slut och ett toppenår nästa år med en hel massa pysseltid och andra mysigheter! Var rädda om er och tack för att ni tittar in här! Kram L
 
Denna lilla skapelse är även med och tävlar på TOMIC där det skall vara nyårstema!

En sista hälsning i juletid...

Publicerat:


Den här boxen kommer från scrapboxing.se och jag har altrat den lite lagom juligt, papper från panduro och fina stämplarna från Magnolia! Dom här boxarna finns i flera olika storlekar till bra pris och passar perfekt till lite gåbortpresenter. Hoppas ni haft en alldeles underbar juletid och att ni lisom jag går in i det nya året med ett leende, detta blir det sista inlägget med jultema för i år...Grattis Steffe!

Publicerat:

En föredetta granne till mig fyllde nyss 80 år, jag var där med en blomma och ett stafflikort!

Trekantig tändsticksask!

Publicerat:


När vi var hos svärföräldrarna och firade farsdag så såg jag att dom hade en reklamtändsticksask liggandes på bordet, hmm så kan dom ju inte ha det tänkte jag... och när jag var på Hildas rum en runda innan jul så hittade jag denna roliga lilla tändsticksask som jag altrade och gav bort till svärmor!Julklapp till kollegorna

Publicerat:På julafton jobbade jag och hade med mig en liten julklapp till mina kollegor, dom fick varsitt ljus som jag hade pysslat ihop tile med en matchande tändsticksask, inslaget i cellofan!

Altrad Noblesseask med skakkort på....

Publicerat:

En julpostlåda

Publicerat:


Enkelt kort...

Publicerat:En till glöggflaska!

Publicerat:
Då har det blivit ännu en glöggflaska.... denna är med och tävlar på Scrapbutikens blogg.

Juleljus

Publicerat:
Stämpeln med julsången kommer från Magnolia, stämplad på en servett som sedan värmts fast på ljuset.

Glöggflaska!

Publicerat:


Altrad Blossa glöggflaska

Publicerat:Juliga färger

Publicerat:

Blå Jul...

Publicerat:

God Jul!!!

Publicerat:

Julkort i ljusblått...

Publicerat:

Sorry för suddiga bilder....


Min vinst...

Publicerat:


Min fina vinst från Rox har kommit, jag fick välja två stämplar och sedan fick jag en blandning av smått och gott att pyssla med, jag fick även lite extra för att dom fick använda mina bilder på bloggen! TACK för allt och jag ser redan fram mot nästa tävling.... 

En julig liten ask

Publicerat:Jag vann!!!

Publicerat:


Favoriten ROX hade en kul tävling i November och nu har dom dragit vinnaren... Jag vann!!!! Så kul, man skulle göra ett alster med minst en av deras stämplar på samt något annat från deras butik, temat var "Bakning". Här kommer bilder på min lilla tag som jag vann med.
Samma stämpel, olika kort!

Publicerat:
Tändsticksaskar i pastellfärger

Publicerat:


Julig Tändsticksask

Publicerat:
Skakkort i favoritfärger!

Publicerat:


Här kommer mitt andra skakkort jag gjort och med detta är jag med och tävlar i veckans utmaning på TOMIC hoppas ni gillar kortet!
Mitt första skakkort!

Publicerat:


Här kommer bilder på mitt förska skakkort, ganska så pilligt att göra men väldigt roligt! Hällde dock i lite mycket av det blåa "skaket" men som sagt detta var bara mitt förska men absolut inte sista kort med skakeffekt!

3 altrade glöggflaskor!

Publicerat:
Här kommer en bild på dom tre flaskorna som jag skänkte till Källeryds missionsauktion.

4:e ljuset

Publicerat:


Här kommer bilder på det fjärde och sista ljuset till lördagens auktion, stämpel från Rox stamps och papper från Maja design!

Årets favoritstämpel!

Publicerat:


Den här söta Tildastämpeln är min favorit i år och har fått vara med på många jukort, biljettstämpeln kommer även den från Magnolia och pappret är från Maja design!


3:e ljuset...

Publicerat:Det tredje auktionsljuset!

Min syster gillar lila...

Publicerat:


Min syster gillar lila så självklart skall hon få ett julkort som går i lila toner, inget bra ljus att fota i men hoppas ni gillar kortet.
2:a ljuset...

Publicerat:


Det andra ljuset av fyra till auktionen på lördag, även dessa papper kommer från Maja design. Stämpeln är från Rox stamps.

Fina Glöggflaska!

Publicerat:Denna Blossaflaska fick ett fint fodral och kommer vara med och tävla på MDUC denna veckan då man skulle göra någon form av juldekoration. Flaskan var med på auktionen för en månad sedan i Källeryd och om inte jag minns helt fel så gick den för lite över 600 kr vilket var jättebra och det var så kul att mina flaskor uppskattades och gav mycket pengar till verksamheten. Stämplarna kommer från Magnolia och pappret från Maja design.

1:a ljuset...

Publicerat:
Första ljuskitet klart till årets luciafest med auktion i Svenstorps Allianskyrka, hoppas att det är någon som bjuder bra för mina ljus, det fina pappret kommer från Maja designs underbara julkollektion!

Lycka är en vän som du!

Publicerat:Tändsticksask

Publicerat:
3 enkla grattis tag´s

Publicerat:

En svart liten tändsticksask...

Publicerat: