Vykort

Publicerat:


Hej!
Idag blir det ett litet vykort i bloggen igen. Mönsterpappret kommer från Magnolia och textstämpeln kommer från ROX-stamps.
 
 

Pastellkalas!!!

Publicerat:


Hej hej!
Idag blir det riktig pastellfrossa här i bloggen. Jag hittade en bit pastellrosa mönsterpapper och pysslade ihop dagens kort. Motivstämpeln kommer från Magnolia och visst är den söt? Det gröna prickiga pappret kommer från Reprint. Både dom små tagsen och textstämplarna kommer från ROX.
 
 
 
 

Bra att ha kort....

Publicerat:


Hej!
Idag vill jag visa er ett kort som är bra att ha i lådan hemma om man vill skicka en liten uppmuntrande hälsning. Mönsterpappret kommer från BoBunny och textstämpeln och den fina charmsen från ROX.
 
 
 
 

Till kocken

Publicerat:


Hej hej!
Idag får ni se ett kort som hamnat hos en kock... Papper från Maja design och motivstämpel från Magnolia som jag färglagt med distresser.
 
 

Hurra hurra!!!

Publicerat:


Hej!
Hoppas allt är bra med er ute i pysselstugorna. Idag vill jag bjuda er på ett vykort jag gjort. Detta kort är 10X15 cm och har en blank baksida där man kan skriva en hälsning och en adress. Papper från Maja design och textstämpel från ROX.
 
 
 
 

Till en kollega

Publicerat:


Hej!
En kollega fyllde jämnt för ett tag sedan och jag fick äran att göra hans kort. Jag valde dom fina papprena från Maja designs kollektion crea diem, älskar dom och tycker det är så synd att inte den kollektionen kommit ut i mindre block.
 
 
 
 

Ett vykort

Publicerat:


Hej!
Så här i semestertider så kanske det är dags att skicka lite vykort, och varför inte göra dom själv? Nu kanske det inte blir kort med typiska semestermotiv men ett litet grattis-vykort bjuder jag på idag. Papper från Maja design och en textstämpel som jag tror kommer från Bildmålarna. Den fina charmen kommer från ROX-stamps.
 
 
 
 

Till en hästtjej

Publicerat:


Hej hej!
En Magnoliastämpel i form av en häst blev färglagd och hamnade på dagens kort. Tillsammans med den underbara charmen från ROX så passar kortet finfint till en hästtjej.
 
 
 
 

Grattis grattis

Publicerat:


Hej!
Idag vill jag bjuda er på ett enkelt grattiskort som jag gjort som ett vykort med tom baksida att skriva på. Stämpeln kommer från ROX precis som halvpärlorna och den lilla söta charmsen. Mönsterpappret kommer från Magnolia.