Förvaring av värmeljus

Publicerat:


Detta rör bloggade jag om på Kristinas scrapbooking för ett tag sedan men här kommer bilderna även i denna blogg och som ni ser så är det ett pringlesrör som jag har piffat till lite. Marina toner är aldrig fel och här ser ni hur fint ett gammalt rör kan bli så släng aldrig dom ;)
 

För vänskaps skull

Publicerat:


Idag visar jag er ett litet kort med gula inslag, gult är en svår färg tycker jag men ljusa gula nyanser blir verkligen jättefint tillsammans med rosa. Textstämplarna kommer från ROX och tjejen från Magnolia. Mönsterpapper från Maja design.
 
 

En liten Tag

Publicerat:


Hej hoppas ni haft en lika bra helg som jag haft, efter födelsedagsfirande i två dagar är man lite lagom seg så min första vecka som 30-åring börjar vi med ett litet inlägg med denna tag...
 

Krya på dig

Publicerat:


Jag har vikt ett lite tjockare kort med ett litet första hjälpen kit mot förkylning, nu skall man ju inte hoppas att någon drabbas av det men om olyckan är framme så kan det ju pigga upp lite med ett sådant här kort.
 

Höstig påse

Publicerat:


Hej!
I ett av mina senaste DT-paket från Kristinas så fick jag detta papper, kanske inte riktigt mina färger jag brukar använda men tillslut så hamnade det på en påse tillsammans med den underbara stämpeln från ROX.
 

Krya på dig

Publicerat:


Om man precis som jag har ett litet lager av "gå-bort-choklad" hemma så kan man snabbt och smidigt slänga ihop en sån här present.
 

Underbart med rosa...

Publicerat:

Beställningskort

Publicerat:


Jag fick en beställning på ett kort till en Johnny som fyller 60 år, han gillar att fiska och att vara ute på sjön till min stora lycka då marina kort är kul att göra. Visst är dom fina papprena från Maja design helt underbara?
 


 

Grattis Emma

Publicerat:


Min fina granne Emma har fyllt 30 år och önskade sig pengar till en resa, det blev ett litet "rese-kort" i favvofärgen rosa... Nu hoppas jag hon får en superfin resa med mycket skratt och sol. Hoppas ni gillar mitt "lilla" kort och att det inspirerar er till ett lite större pysselprojekt för det är verkligen kul. Ha en fin helg kram L