Till en pojke...

Publicerat:


 
Jag har pysslat till en liten påse som passar bra till en nyfödd... Kankse vill man ge bort något litet och då är denna påse perfekt. Härligt blå pastellig och men underbara Maja-papper.
 

Trevlig sommarpresent

Publicerat:


 
Jag har altrat en chokladkaka som blev en fin sommarpresent till våra vänner. Hoppas den kan inspirera er till att pyssla till något som ni skall ge bort. Kram Linda

Grattis Malene

Publicerat:


Jag har gjort ett sifferkort till fina Malene som fyllde trettio nu i sommar, dom här korten är lite pilliga men ack så kul att göra! Ni ser fina papper från Maja design och biljetter från Rox! Hoppas ni har en underbar dag.






Enkelt och tänkvärt

Publicerat:




En chokladkartong!

Publicerat:


Hej!
Jag har gjort en liten paket till chokladkolor som vi skulle ge bort till en vän. En snabb kul och enkel vikning som jag definitivt kommer göra fler gånger. Textstämplarna kommer fårn Rox och papper från Maja design. Hoppas ni har en fin dag kram L





Krya på dig

Publicerat:


En enkel tagg att fästa på ett litet "krya-på-dig-paket". Enkel att göra, kul att ge och uppskattad att få, kan det bli bättre? Jag har gjort en djupdykning i spillbitslådan igen så det blir en hel del sådana här små läckerheter framöver varvat med några lite störra projekt som börjar ta form.



Grattis Alfhild

Publicerat:


Hej idag visar jag er ett sifferkort som jag gjort, riktigt kul kort att göra  och det blir både personligt och en utstickare på presentbordet.






Bröllopsdax!!!

Publicerat:


Hej finaste ni!
Hoppas allt är bra med er och att ni får mycket pysseltid. Jag har gjort denna presentpåse med matchande kort till min syster som var bjuden på ett bröllop nu i sommar, härliga Maja design kommer mina mönsterpapper ifrån och biljetten kommer fårn ROX!





Grattis Wanja

Publicerat:


Jag fick en beställning av en arbetskamrat på ett kort till hennes mamma som fyllt år. Hon gillade lila och blommor och jag tycker att jag fångade det ganska bra, visst är det ett härligt mönsterpapper från Maja design? Många bilder på detta kort med "bok-vikning" Hoppas ni har haft en fin helg! Kram Linda









Fiskekort

Publicerat:


Hej fina ni!

TACK för dom fina kommentarerna och mailen jag får, och för att ni återkommer hit till min lilla pysselvärld. Idag bjuder jag på ett "litet" fiskekort. Har länge velat testa en ramvikning och det var en lite trixig vikning men väldigt kul att dekorera.







Åhh vad jag gillar denna die från Magnolia, ett av mina senaste inköp och den kommer jag använda flitigt.



Sötaste lilla flaskan från ROX och därifrån kommer även samtliga textstämplar. Papper från Maja design.



Ha en underbar dag! KRAM