Julkortsdax

Publicerat:


Hej på er där ute, hoppas ni har det bra och att ni kommit igång med julpysslet och alla kort som är så trevliga att göra, visst är det en speciell känsla varje år när man plockar fram sina julstämplar för första gången och kan bläddra bland alla fina motiv. Jag visar er idag ett julkort med en stämpel jag köpte i år och som kommer finnas med på flera av mina julkort då den är både söt, snabbmålad ochär lått att variera färgmässigt till olika mönsterpapper. Stämpeln kommer från Magnolia och mina textstämplar kommer från ROX.
 
Jag är med och visar upp detta kort på MDUC där man denna veckan skallskapa något medfärgerna från sin månadssten. ha en fin dag Kram Linda
 
 

Måndag betyder en liten Tag...

Publicerat:


Ja nu är det måndag igen och då visar jag upp en liten tag och denna veckan blir det en höstig skapelse som jag hoppas kan inspirera er till att ta fram höstfärgerna och pyssla till något fint. Önskar er en fin start på veckan. Motivstämpeln kommer från Magnolia och textstämpeln från ROX.
 

Bröllopskort

Publicerat:


Hej på er!
Hoppas att ni har en lika fin fredag som jag har. Idag tänkte jag visa er ett bröllopskort som jag gjort. Det är dom fina motivstämplarna från Magnolia som fått vara med på detta kort och pastellfärgerna plockades fram till detta kort som kommer pryda ett lyckligt brudpars presentbord framöver... Pappper från Maja design, textstämplarna kommer från Magnolia.
 
Med detta kort tänkte jag vara med i utmaningarna hos:
MDUC - Inspired by a song, Utan dina andertag av Kent en sång som jag tycker passar utmärkt på bröllop.
Allt om scrap -  Inspireras av något i ditt hem, detta kort kom till då jag såg bilden i dagens tidning av Prinsessan Madelene och hennes Chris som är nyförlovade. Även pastellfärgerna är återkommande och dominerande hemma hos oss liksom den lite lantliga stil som detta kort fick.
 
Önskar er en fin helg, var rädda om er, Kram Linda

Till en vän

Publicerat:


Hej på er, tack för era fina mail och kommentarer det värmer och gör att det är kul att driva denna blogg, känns bra att jag kan inspirera er och att ni gillar det jag gör, tack bästa ni! Idag får ni se en tändsticksask som jag har pysslat till lite. Stämpeln kommer från ROX. Mönsterpapper från Maja design, Crea diem. Ha en fin dag Kram Linda
 
 
 

Måndagstag

Publicerat:


Idag visar jag er en liten Tag som passar perfekt att fästa på en påse med hembakat som man skall ge bort, passa på att dyka ner i er spillbitslåda för där kan man verkligen hitta jättefina papper som passar till såna här små tag´s. Stämpeln och charmen kommer fårn ROX.
 
 
 
 
 
 
 

Lika men olika

Publicerat:


Hej på er. Hoppas ni har fått en fin start på helgen. Själv så sitter jag med ett härligt gäng och pysslar hela dagen, eller man får se hur mycket det blir gjort då det mest brukar bli skratt och prat på träffarna men det är härligt att träffa likasinnade som likson jag gillar det här med papperspyssel. Idag är vi ungefär 40 stycken som träffas och dagen kommer bjuda på utmaningar, tävlingar, god mat och härligt sällskap.
Jag bjuder er på två "lika men olika" kort idag. Stämpeln kommer från ROX och är en favorit när det gäller stämplar till barnkort. Mönsterpapper från Magnolia och dekorationer från ROX.
 
 
Ha en fortsatt fin helg, kram Linda
 
 
 
 
 

Sara 30 år

Publicerat:


Hej på er!
Hoppas att ni har en fin dag ute i stora världen. Jag fick en beställning på ett 30-årskort av en kollega för ett tag sedan, det skulle vara i rosa och gärna innehålla choklad annars fick jag fria händer så ett perfekt uppdrag för mig som älskar både rosa och att göra chokladkort ;)
Det fina mönsterpappret kommer från Maja desigs kollektion "Crea diem" samtliga textstämplar kommer från ROX och kika gärna in på deras blogg där ni ser mina alster som jag skapat åt dom med deras underbara svenska textstämplar.
 

Shakercard

Publicerat:


Hej!
Jag har gjort ett litet shakercard som jag tänkte deltaga med i veckans utmaning hos MDUC. Dom här korten är ju lite pilliga att göra men resultatet blev bra så då är det värt allt pill.
Charms och glasflaska kommer från ROX och motivstämpeln är en sommarstämpel från Magnolia.
 
 
 

Ny design och Måndagstag

Publicerat:


Hej finaste ni där ute!!!
Idag är det måndag igen, veckorna går superfort tycker jag och idag presenterar jag en ny design på bloggen som fina Sanna har gjort åt mig, visst blev den fin?
Det har ju blivit lite av en tradition att visa en tag på måndagar också så här ser ni dagens lilla härlighet:
 
Stämpel och charm kommer från ROX. Ha en fin dag
 

Dubbel lycka...

Publicerat:


Dubbel lycka blir det varje år för Susse som lyckats med konststycket att få sina prinsar på samma datum men med ett år mellan dem... Detta firades givetvis med ett kort i blått!
 

Grattispåse

Publicerat:


Jag visade ju en påse förra veckan med krya -på-dig-stämpeln, idag kan ni se en liknande men denna gången med en grattisstämpel. Dessa små påsar är verkliogen kul att göra och går snabbt och visst är dom trevligare att ge bort än dom vanliga vita...
 
 
 

Måndagstag

Publicerat:


Hej på er!
 
Hoppas ni haft en fin helg och att ni njutit av både frisk luft och pysseltid. Vi börjar denna veckan precis som vi gjort dom andra måndagarna med en liten Tag... Denna passar fint på något smaskigt som man skall ge bort. Textstämpeln kommer från ROX.
 
 
 
 

Födelsedagsdax

Publicerat:


Hej fina ni!
Tack för alla mail och kommentarer ni gör så att det är inspirerande att driva denna bloggen! Snart kommer en ny krispig design upp som fina Sanna jobbar på åt mig då jag är totalt nollad och ointresserad av att pyssla med så tekniska saker.
Idag är det fredag och jag bjuder er på en snabb och smidig liten tag att fästa på ett paket, die och stämpel från Magnolia, målad med distresser...
 
 
 
 
 
 
 

Grattis med kugghjul

Publicerat:


Jag har gjort ett ganska så enkelt kort av lite spillbitar...
 

Krya på dig

Publicerat:


 
Hoppas att ni haft en fin helg, misstänker att det har varit pysselväder på en del ställen i landet och hoppas ni fått chansen att tillbringa lite tid vid era pysselbord då...
Här visar jag er en liten påse som man jag dekorerat kring den fina stämpeln från Rox papper från Maja design.