Somrigt grattis!

Publicerat:Mamma fyller år och det fick bli ett somrigt kort! Papper från Maja design och stämplar från Magnolia.

Piratsommar på Tomic #3

Publicerat:Sommarkort, det var veckans utmaning på TOMIC´bloggen... Hav och lek på stranden förknippar jag med sommaren så ett piratkort med papper från Majas nya serie skärgårdsliv fick det vara, charm stenar och självklart Magnolistämplar! Håller tummarna för mitt bidrag i tävlingen.

Bröllop i vitt

Publicerat:
Ett ganska så enkelt bröllopskort med stämplar från Magnolia, blommoroch papper från Panduro.

Rosa Bröllop!

Publicerat:Favoritfärgen rosa återkommer ju allt för ofta kanske på mina alster, men till detta bröllopskort passade det perfekt! Stämplar frånMagnolia massa blommor och papper från bla. Maja Design.

Magnolia Challenge # 2 - color combo

Publicerat:


Då var det en ny vecka och en ny utmaning, denna gången skall man skapa med färgerna rosa, brunt och vitt. Jag gjorde en tag och hoppas det går bra för den i tävlingen!

Teljuskort

Publicerat:


En av mina favoritvikningar, här har jag gjort två påskkort med matchande tändsticksaskar!En guide till vikningen hittar ni HÄR 

Bröllop!!!

Publicerat:

Fick en beställning på ett bröllopskort, fick helt fria händer och valde att göra ett bokkort med en ficka på insidan där dom kan lägga presentkortet som var bröllopspresenten, ett roligt kort att göra och jag hoppas brudparet blev nöjda för den presenten. En liten tag med en fin stämpel, blommor, och charms fick pryda kortet!

TOMIC bidrag...

Publicerat:
Magnolia har startat en ny blogg där det kommer finnas utmaningar varje vecka, denna veckan som är den första skulle man skapa ett alster på temat "Födelsedag", detta blev mitt bidrag. Ett rosa kort med blommor, fjärilar och lite glitterstenar! Här hittar ni den fina bloggen.

Nytt hus...

Publicerat:


Kompisarna är äntligen klara med sitt husbygge, så nu är Hallagård 4 inflyttningsklart, ett kort för att fira!

Tvillingar?

Publicerat:

Idag blev det stafflikort, smidig och kul vikning en liten tag och somriga dekorationer!

Flickigt stafflikort...

Publicerat:

Det rosa kortet väntar på en liten flicka...

Pojke välkomnas...

Publicerat:


Stafflikort till pojkbebis, bara att stansa ut namnet och fästa på cirkeln när föräldrarna bestämt vad den skall heta!!

Konfirmation och tävlingsvinst

Publicerat:


Med detta bokkort med matchande ask så vann jag Pysseltagens tävling som dom hade i Maj. Får tacka Sara som konfirmerade sig så jag fick pyssla ihop ett fint kort till henne!


Glass i stora lass

Publicerat:


Glass är aldrig fel, inte ens på kort ;) Här skippade jag sommarfärgerna och valde brun färgskala istället, brads, blommor, halvpärlor och mönstrat papper från ett stack från Panduro sedan en Magnoliastämpel så vart kortet klart!

Blå sommar!

Publicerat:

Ett enkelt kort i blåa nyanser!

Sagokort...

Publicerat:


Jag bara älskar alla fina papper från Maja design, här ett ljusblått mönstrat som heter "ömhet", blommor, charms, fjädrarm fjärilar och halvpärlor fick pryda detta kort med sagotema, stämplar från Magnolia är färglagda med distress ink.

Morsdag, kort till svärmor...

Publicerat:


Till Morsdag så fick svärmor detta kortet med två trisslotter i, gjorde en liten ficka på insidan av kortet som jag satte lotterna i.
Bokkort ser ganska så avancerade ut men vikningen är både enkel och kul, en beskrivning httar ni HÄR! Lycka till

Påskkort

Publicerat:
En fin Magnoliastämpel med Tilda som kanin och en annan kaninstämpel från Magnolia fick pryda årets sista påskkort tillsammans med blommor, fjärilar och halvpärlor, insidan blev gul med en stämpel från Mognolia och enkelt dekorerad med tre blommor med blingstenar på. Papper jag användt är vitt cardstock som bas sedan gult cardstock och ett färgat papper från ett stack jag hittade i mina lådor, ramen Tilda sitter i kommer från en spellbinderdies precis som textrutan inne i kortet!

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: