Grattis i rosa!

Publicerat:
Här kommer ett rosa kort till ett födelsedagsbarn, första gången jag färglägger detta stämpelmotiv och är väl kanske inte helt nöjd... Dom fina biljetterna fick vara med även på detta kort och självklart rosor och pyntbär.Insidan blev ganska så enkelt dekorerad, älskar denna spellbinderdies.


Har kommit på hur fint det blir med en liten rygg på kortet så att det kommer nog komma fram fler gånger här i bloggen.Hoppas ni gillade det rosa kortet och att ni haft en lika bra helg som jag haft, passa på att stråla ikapp med solen när den kommer fram och var rädda om er, kram linda

Till en vän

Publicerat:
Love at first sight...

Publicerat:


Kärlek vid första ögonkastet blev det mellan mig och den fina dies med tillhörande stämplar som jag fick hem från ROX stamps igår, en helt underbar liten sak som jag kommer använda väldigt mycket. Visst är det härligt när man beställt något och det känns så där rätt när man får hem det? Jag var tvungen att sätta mig direkt vid pysselhörnan och slänga ihop två små tags bara för att få testa mina nya vänner... Mönsterpapper från Maja design, charms från ROX.
Med denna lilla hälsning vill jag önska er en fin och mysig helg, var rädda om er! Kram Linda


Grattis!!!

Publicerat:
Enkelt och i jordnära toner, älskar dessa blommor från YouDo.


Inspirationssökande som gick överstyr...

Publicerat:


Hej fina ni!
Häromkvällen så satt jag i min pysselhörna och sökte inspiration till ett kort jag fått på beställning, jag tittade runt i min spillbitslåda och vad hände, jo det hela slutade med att jag hade knåpat ihop en hel hög med små kort/tag´s... Så det kan gå, jag kommer visa er bilder på dom i kommande inlägg men sålänge får ni bilder på hela högen.

Hur gick det då med det kortet jag skulle gjort egentligen? Jo i morse blev det klart för leverans rill beställaren och när kalaset för jubilaren är avslutat får ni se bilder på kortet här i bloggen, ledtrådar för kortet är, vårfärger och underbara mönsterpapper!


Hoppas ni har en fin dag och att ni passar på att pyssla lite.
Kram Linda

Dagens DT-inlägg

Publicerat:


Idag är det onsdag och då bloggar jag ju för designteamet på Kristinas Scrapbooking. Denna veckan så visar jag upp två små tag´s jag gjort, här kommer en bild på den ena, kika gärna in på Kristinas för atts e den andra oxå.


Till 50-åringar

Publicerat:


Hej fina ni!

Jag fick en beställning av min vän på kort till hennes mamma med man som fyller 50 år. Jag fick fria händer men hon hade en liten text som hon villa ha med, halva texten på det ena kortet och halva på det andra... Efter lite klurande så blev det ett ganska så bra resultat. Roliga och enkla kort som matchade varandra bra trots olika dekorationer och färger.

Här kommer först bilder på Rosemaries kort, jag valde för ovanlighetens skull att gå i röda toner och tycker det blev ganska så bra.
Till Hans kort valde jag mina favoritpapper i bruna toner.
När man lägger korten bredvid varandra så kan man läsa ut hela texten och få fram att det är en resa som dom fått av sina släktingar. Valde att göra korten med en liten rygg så jag kunde dekorera lite på insidan med.

Det är roligt när man får beställningar där man får tänka till lite, hoppas att korten kan inspirera er. Ha en fin dag kram Linda

Kort i gråa toner

Publicerat:


Hej fina ni!
Idag visar jag ett kort i grå och ljusblå toner, en av dom söta Magnoliastämplarna fick sällskap av en bit utstansat staket, några större rosor och Maja designs underbara papper. Staketet har jag fäst på 3d-kuddar. Önskar er en fin och pysslig helg! Kram L

Alla hjärtans tag

Publicerat:


Hej!

Idag bloggar jag på Kristinas och jag visar upp denna lilla söta tag som jag gjort inför alla hjärtans dag. Mönsterpappret som jag blivit helt kär i kommerfrån Maja design, en söt Magnoliastämpel och fina rosor, en hattnål och en hjärtpin fick vara med.

Hoppas ni gillar denna och att ni har en fin dag, var rädda om er. Kram Linda

DT -Tjej

Publicerat:


Idag får ni en kul nyhet av mig.... Det är så att jag har blivit uttagen att vara medlem i ett fantastiskt Design team hos Kristinas scrapbooking. Jag kommer blogga på den bloggen varje onsdag så välkomna in och kika runt på allt fint som vi kommer visa. Är jätteglad för att jag fått förtroendet och hopas ni kommer gilla det jag visar där!
Ha en fin dag och njut av den fina snön vi fått! Kram Linda

Till din vän

Publicerat:


Jag har gjort en liten vänskapstag att fästa på ett paket till en vän. Älskar detta budskap på stämpeln och det fina mönsterpappret från Maja design är otroligt användbart. Några små vita rosor, en bit spets och halvpärlor från min paperpen fick också vara med, önskar er alla enfin dag! Kram L
Ett Pringlesrör

Publicerat:


En vän fick detta Pringlesrör att ha sina värmeljus i, hon älskar rosa så det blev ett väldigt rosa rör med blommor och fjärilar. pappret kommer från Inkido och fjärilarna från en Martha Stewartpunch, hoppas att ni haft en fin söndag i det härliga vädret.
Till en Hjärtevän...

Publicerat:


Jag har fastnat för mönsterarken från Maja designs Crea diem, bara älskar dom och här kommer ännu ett kort där jag använt dom... Ett enkelt dekorerat kort då jag inte ville dölja mina fina papper. Några rosor, en charm och sedan ett rosa chipboardhjärta som jag målade med Cracklepaint i färgen picket fence oxh sedan lite crackleaccent på det, fotade tyvärr innan det hann torka så bilden blev inte rättvis det fina hjärtat. Hoppas ni gillar kortet, visst blev det bra när man klippte i tu det fina mönsterpappret men samtidigt kan följa texten på det från dom olika sidorna i kortet? Kanterna är rivna och sedan chalkade med distress black soot.
Ljus igen...

Publicerat:


Hej kära vänner!!! Hoppas ni haft en fin vecka själv har jag fått pyssla en hel del då vårt internet lyser med sin frånvaro sedan ett par dagar tillbaka... Här kommer lite bilder på ett altrat ljus med tillhörande tag och tändsticksask. Hoppas ni får en fin helg, var rädda om er, kram Linda


Till en vän...

Publicerat:

En liten tag till en vän, gult cardstock, mönsterpapper från Inkido, gula rosor en charm från Rox stamps, blad och halvpärlor, stämpeln kommer från ett ark med stämplar jag köpte på Hildas rum.

Välkommen lilla Ebba

Publicerat:


En barndomskompis till mig fick en liten dotter som skall heta Ebba, självklart så får hon ett litet kort oxå. Stämpel och mönsterpapper från Magnolia, charm från Rox stamps, hjärtpin, blommor och pyntbär från mina lådor. Härligt rosa kort, stämpeln är målad med distresser. Hoppas ni får en fin kväll. Kram L
Turkos söndag!

Publicerat:


Hoppas ni haft en fin helg i kylan, ett litet värmande ljus altrat i turkosa och gröna färger bjuder jag på idag tillsammans med en liten tändsticksask, så enkelt att göra och roligt att ge bort.En rosa vänskapstag!

Publicerat:


Denna stämpel är en av mina favoriter när det kommer till textstämplar, gjorde en liten vänskapstag av spillbitspapper, lite spets, några rosor och en charm som kommer från Rox stamps precis som stämpeln. Önskar er en fin start på helgen! Kram L
Grattis Pappa!!!

Publicerat:


Min Pappa fyller år och jag valde att altra en mindre papperspåse till hans present, gillar detta papper från Bo Bunny, sedan en fin klockdies från Tim Holtz, en charm från Rox stamps och lite rosor och blad. På rosorna har jag lagt en annan favorit nämligen stickles patinum. Hoppas ni har en fin dag och att ni är rädda om varandra.


Krya på dig!

Publicerat:


Jag tror att denna stämpel kommer från Vilda stamps, hittade den i mina gömmor. En liten söt tag att ge till någon som är lite krasslig. Lite gammal gasbinda tillsammans med röda små rosor får vara lagom dekoration, papper från Maja design!